Follow:
Life Lately

Life Lately #32 | Vaarwel lieve Mickey

Life Lately 32Het is weer tijd voor een overzicht van mijn Instagram-foto’s van de afgelopen twee weken. Een tijd waarin we afscheid moesten nemen van onze geliefde kat, waarin ik veel shopte en allerlei lekkere maar ongezonde dingen at. Kijk je mee naar mijn Life Lately?

 
 
Life Lately 32

NOTD: Be Creative Makeup in Fearless | Super schattig koekje tijden de high tea. Een gelukskoekje maar dan anders | Het heerlijke eten tijdens de high tea die ik samen met vriendinnen had

 
Life Lately 32

Helaas moesten we twee weken geleden afscheid nemen van onze lieve kat Mickey. In de vorige Life Lately gaf ik al aan dat het niet goed met hem ging en uiteindelijk hebben we hem laten inslapen. Hij heeft 17 prachtige jaren gehad en is vreselijk verwend, maar het blijft erg verdrietig om afscheid te moeten nemen van je geliefde huisdier | Ik was in Winschoten voor een interview en op te terugweg lunchte ik even bij de Mac. Zo fout maar zo heerlijk op zijn tijd

 
Life Lately 32

In de pre-sale heb ik weer tickets kunnen scoren voor het concert van John Mayer! Samen met Suzanne van Mypaperblank en nog twee anderen zijn we ook deze keer weer van de partij | Er was een grote rommelmarkt voor het goede doel in ons dorp. Dit zijn mijn aankoopjes | Al mijn nagellak in het blik, het past precies!

 
Life Lately 32

Ik was in Groningen voor een meeting met een paar andere bloggers en op de heenweg ging ik even langs het Grens Wissel Kantoor. Ik had al sinds de zomer dollars in huis die ik nog om moest wisselen na mijn reis | Lekker genieten van een ijsje tijdens de meeting | Mijn aankopen van de meeting, die je ook hier kunt bekijken.

 
Life Lately 32

Later in de week ging ik opnieuw naar Groningen, dit keer om een nieuwe telefoon te kopen. Natuurlijk moest ik even naar binnen bij Sostrene Grene | Mijn oude versus mijn nieuwe telefoon. Ik ben zo blij met de overstap | Ik kocht een nieuwe nagellak, dit is L’Oreal Color Riche in 506 Exotic Grenade

 
Life Lately 32

Al snel kwam ook mijn nieuwe telefoonhoesje binnen. Hierover komt nog een artikel online | Ik haalde mijn originele ’90’s hairtool weer eens uit te kast. Wie droog dit kapsel vroeger ook heel vaak? | Lekker snoepen van de arretjescake die was gemaakt. Nom nom…

 
 

Q: Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

  Sterkte met je katje.. :(!

  14 april 2014 at 07:56
 • Reply Wendy (B)

  Knuffel!

  14 april 2014 at 08:06
 • Reply DIYmonday

  Echt erg van je kat!

  14 april 2014 at 09:07
 • Reply Agneta

  Je kat verliezen is nooit leuk! Sterkte!
  Verder ziet het eruit als een mooie week vol leuke dingen.

  14 april 2014 at 11:00
 • Geef een reactie