Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #33 | Studeren, studeren, afstuderen

Life Lately | It's About BeautyAls ik zo terugkijk naar de foto’s die ik heb geplaatst, kan ik wel nagaan dat ik het erg druk heb gehad. Veel studeren en dus weinig spannende dingen buiten de deur. Gelukkig ben ik bijna afgestudeerd en kan ik dan weer volop leuke dingen doen. Gelukkig was er toch nog ruimte voor festiviteiten: in het paasweekend heb ik onder andere een lekkere brunch gehad en natuurlijk mag Koningsdag ook niet ontbreken in deze Life Lately.
 
Life Lately | It's About BeautyHet einde van mijn studietijd komt in zicht. Ik had bijna alle blokjes afgevinkt, wat inhoudt dat mijn verslag bijna klaar is | Nog even lekker in de zon lezen. Dit vervolg is echt een aanrader als je ‘The Nanny Diaries’ leuk vond | Tijd voor wat pakketjes, altijd leuk

 
Life Lately | It's About Beauty

Mijn goedkope ringen worden altijd groen als ik ze een tijdje draag. Hopelijk werkt een topcoat om dit te voorkomen | Lekkere kaneelbroodjes bakken voor de paasbrunch. Mijn recept vind je hier |  En later die dag lekker brunchen met vriendinnen. Er was zoveel eten en het was allemaal zo ontzettend lekker!

 
Life Lately | It's About Beauty

Een fijne pamper session op de zondag. Dit zijn mijn favoriete producten op het moment | Moeders maakte monchoutaart voor het paasweekend, dus dat was lekker nommen | Mijn nagels lakte ik met Tart Deco van Essie, speciaal voor Koningsdag

 
Life Lately | It's About Beauty

Door met het volgende boek want die van de nanny heb ik al uit. Wat ik tot nu toe heb gelezen is erg leuk | De macrolenzen die ik bestelde kwamen binnen. Hierover komt binnenkort nog een artikel online | Even bijtanken bij HEMA tijdens Koningsdag. Wat een drukte in Groningen

 

Life Lately | It's About Beauty

Tijdens de paasbrunch bakte een vriendin wat suikerbrood. Ik kende het niet, maar wat is dat lekker zeg! Dus, gisteren als lunch wat gebakken suikerbrood | Op de vrijmarkt kocht ik deze vier dienbladen voor €1,-. Het is helaas geen echt zilver maar na flink poetsen is het patroon wel weer helemaal zichtbaar en mooi geworden.

 

Volg jij me al op Instagram?

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Kayleigh | Whatilove.nl

  Wat leuk om je foto’s te zien! Die kaneelbroodjes zien er trouwens goddelijk uit. Ik ga snel je recept checken ^^

  28 april 2014 at 10:03
 • Reply Dita

  Wat een leuke en gezellig foto’s!

  28 april 2014 at 10:10
 • Reply Diy's for you and me

  Leuke foto’s! ♥
  diysforyouandme.weebly.com

  28 april 2014 at 18:53
 • Geef een reactie