Follow:
Life Lately

Life Lately #34 | Klaar voor de kittens!

Life Lately 34Je kunt wel zeggen dat de afgelopen week vooral in het teken stond van de nieuwe kittens. Eerst namen mijn ouders alleen een katje, maar ik besloot zelf ook alvast een kitten mee te nemen. Deze verhuist in de zomer met mij mee naar Groningen. Maar bij een kitten hoort ook veel voorbereiding. Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 

Life Lately 34Mijn aankopen van de 1+1 actie van Kruidvat. Ik heb het nog heel netjes gehouden met een Maybelline Color Tattoo, een mascara en droogshampoo | Een heerlijke broodschotel om de laatste plakjes (droog) brood op te maken. Zo makkelijk en lekker! |  Hot choco in mijn kerstmok
 

Life Lately 34De wraak van Prada had ik al weer uit, dus tijd voor een nieuw boek | Left-over ossenstaartsoep. De lekkerste soort soep als je het mij vraagt | Leesvoer onderweg in de bus naar een interview
 

Life Lately 34 Ik vond bij Action deze twee lakjes van Sally Hansen voor een prikkie | Dit is de groene kleur Jaded. Het bleef lang zitten zonder te chippen | Een pakketje uit China met make-uptools
 

Life Lately 34 Deze foto maakte ik van Minou, toen we haar hadden uitgekozen | Treinselfie: een van de laatste keren in de trein want ik ben bijna afgestudeerd | Alvast voer en speeltjes voor de kittens
 

Life Lately 34De mandjes staan al klaar voor het ontvangst later in de week. Dit mandje komt trouwens van Action en is officieel een hondenmand. Maar voor slechts €7 maakt me dat niets uit! | En dit is de andere nagellak van Sally Hansen, Raisin the bar | Minou kwam al vrij snel knuffelen toen ze eenmaal bij ons in huis was | Ook Luna (mijn katje) heeft haar plekje al gevonden
 
 

Volg jij me al op Instagram?

 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Denise

  Super schattig die kleine poesjes!

  12 mei 2014 at 07:02
 • Reply Lieselot- sincerelybrunette

  Leuke foto’s :)! Wat een schattige kleine katjes :D!

  12 mei 2014 at 07:40
 • Reply Agneta

  Kittens! wat een schatjes!! en de nagellak is prachtig!

  12 mei 2014 at 08:19
 • Reply Wendy

  Ooh wat schattig! Wanneer ga je naar Groningen verhuizen?

  12 mei 2014 at 18:19
  • Reply Geanne

   Met een beetje geluk ben ik over een paar weken klaar met mijn studie. Als het eenmaal zover is, verhuis ik dus ergens deze zomer naar Groningen. Een exacte datum heb ik niet, ik woon nu nog bij mijn ouders dus ik heb geen haast. Het ligt voornamelijk aan de woningen die op dat moment worden aangeboden en of er iets leuks bij zit 🙂

   14 mei 2014 at 16:05
 • Reply Sas / iliveformydreams.com

  Leuke foto’s, vooral van de poesjes!

  13 mei 2014 at 09:40
 • Geef een reactie