Follow:
Life Lately

Life Lately #35 | Kleine vakantie & genieten

Life Lately 35Door een drukke week is de Life Lately iets later online gekomen dan normaal. Ik heb namelijk even een korte pauze in mijn afstuderen nu alles is ingeleverd en ik alleen nog een paar kleine aanpassingen moet doorvoeren. Tijd dus om leuke dingen te doen waar ik de afgelopen maanden geen tijd voor had. Veel foto’s staan weer klaar, kijk je mee?
 

Life Lately 35Kleine Luna lag zo heerlijk bij mij te slapen. Ze wil overdag nog niet veel opgepakt worden, dus dit was een fijn momentje | Lekker shoppen in Amsterdam met mijn vriendin, daar was ik echt even aan toe | Het uitzicht vanuit Blue, een bar in de Kalvertoren. Vlak daarna werd mijn portemonnee gejat, dus dat was wel de domper van de dag

 

LL35BHoewel onze kittens de eerste dagen elkaar niet konden luchten, liggen ze sinds een tijdje altijd op elkaar te slapen. Zo ontzettend schattig | Tijd voor de autowasstraat! Altijd een grappig moment om op tijd terug te rennen naar je auto, voordat de machine gaat werken | Lekkere thee brouwen, dit is Chai van Sostrene Grene. Een heerlijke kruidige thee

 

Life Lately 35Ik ging bij ons in het dorp direct op zoek naar de nieuwste Vogue voor dit t-shirt dat je er gratis bij kreeg. Ik heb ‘m binnen! | Tijd voor het leukste festival van het jaar; Rapalje Zomerfolk Festival in Groningen. Een ontzettende zonnige dag vol vrienden en goede muziek | Voor het eerst gingen Max en Luna naar buiten. De tuigjes hadden we voor de zekerheid, zodat we ze konden pakken als ze tussen de schutting zouden kruipen

 

Life Lately 35Genieten van lekker ijs tijdens de warme dagen. Een heerlijk bakje was dit | Foto’s maken voor een blogpost die binnenkort online komt. Ik houd er echt van om foto’s te maken |  Luna the explorer!

 


Life Lately 35Regen, wat een rotweer… Gelukkig was ik binnen bezig met mijn studie, dus ik had er geen last van | Gele cake met appeltjes, nom nom | Dit is Max. Max was eerst Minou, maar bij de dierenarts kwamen we tot de conclusie dat dit een katertje is, haha!

 


Life Lately 35Hoera, het is eindelijk zo ver! Ik heb vorige week mijn afstudeerproductie ingeleverd wat inhoudt dat ik nu bijna klaar ben met studeren! | Even snel bij Action langs en ik kwam onder andere met deze ‘kalender’ thuis. Erg handig want ik vergeet altijd de datum | Luna is stiekem een kuola. Als er geen gaas zat, was ze nu al bij de buren op visite geweest

 

Life Lately 35Ik heb lange tijd geleden een helix laten schieten en het was tijd om een nieuwe piercing hiervoor te kopen | Tijdens een dagje shoppen in Groningen kocht ik deze piercing, samen met nog een aantal andere leuke dingen | Het duurde even voordat ik de dikke piercing door mijn jaren-niet-gebruikt-gaatje kreeg, maar ik ben erg blij met het resultaat! En omdat de achterkant een balletje is en geen oorsteker, kan ik er ook gewoon mee slapen zonder mezelf de hele nacht te prikken

 

Life Lately 35Wat doe je als het mooi weer is en je even niets te doen hebt voor school? Met een lekker waterijsje in de tuin genieten van een goed boek | En naast Zomerfolk hoort ook Keltfest in het rijtje met toffe festivals. Afgelopen zondag was ik in Dordrecht voor een dagje tussen de Kelten, Schotten en kilten. Ik heb erg genoten van deze leuke momenten

 
 

Volg jij me al op Instagram?

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Suzanna Tmw

  Leuke foto’s! Zo te zien heb je een goede tijd achter de rug!

  3 juni 2014 at 20:07
 • Reply Jamie de Jager

  Heeerlijk! ziet er nice uit x

  3 juni 2014 at 20:13
 • Reply Swaen

  Wat lekker, zo’n pauze! Ik wil ook zo graag eens naar Rapalje, zo heerlijk!

  4 juni 2014 at 15:42
 • Geef een reactie