Follow:
Life Lately

Life Lately #36 | Afstuderen en verhuisideeën

Life Lately 36Als je mij volgt op Instagram, dan weet je dat de afgelopen twee weken heel speciaal voor me waren. Zo had ik het eindgesprek voor mijn afstudeerproductie, en kreeg ik toe horen dat ik dit onderdeel heb gehaald. In feite ben ik nu zeker dat ik mijn diploma ga halen. En hierdoor kon ik ook verder met het voorbereiden van mijn verhuizing. Kijk je mee?
 

Life Lately 36Omdat het heerlijk weer was en ik naar Zwolle moest voor wat studiezaken, beloonde ik mijzelf met een lekkere Ola Swirl op het station | Ik had deze kommen eens gezien bij Dille & Kamille en ik heb twee weken geleden eindelijk twee gekocht. Super schattig voor noodles en ik kocht ook nog een aantal leuke andere keukendingen | Ik won een complete set Cherry Oil Lipsticks van Yves Rocher. Wat een prachtige producten!

 

Life Lately 36Het hagelde in Drenthe zo hard, dat de daken en straten gewoon wit waren! Een heel apart gezicht in juni | Mijn lijstje is af en dat betekent dat ik mijn herkansingsversie van onderzoek kon inleveren. Het is nu nog even wachten op het resultaat | Een leuke DIY die binnenkort online komt. Iets met kaartjes en metalen ringen

 

Life Lately 36De eerste barbecue van het jaar is een feit! Dit was een lekker spiesje met kip en satesaus. Nomnom | Mijn blog is inmiddels alweer 300 volgers rijk! Ik ben zo dankbaar dat jullie mijn blog bezoeken en ben erg blij met deze nieuwe mijlpaal | Het vijfde seizoen van Pretty Little Liars is begonnen. OMG, wat is er gebeurd met Ezra? Ik kan echt niet wachten wat er dit seizoen allemaal gaat gebeuren

 

Life Lately 36Mijn bestelling van Asos kwam binnen. Mijn shoplog kun je hier vinden | Hoera, ik ben mijn eindgesprek gehaald en dat houdt in dat ik, er vanuit gaand dat mijn onderzoek nu ook goed is, in juli mijn diploma in ontvangst mag nemen. Geweldig nieuws! | Met dit goede nieuws op zak, kocht ik een zithoek. Wist je dat het in deze tijd wel tot september kan duren voordat je je bank in huis hebt na het bestellen? Ik besloot dus alvast maar een zitcombinatie te kopen. Tegen de tijd dat ik een woning heb, is mijn bank er hopelijk ook

 

Life Lately 36Omdat het einde van mijn studie nu in zicht is, kreeg ik dit lieve bloemetje. Heel lief | En omdat het weer fantastisch weer was, nam ik voor het eerst een ijsje bij Lilly’s in mijn dorp. Heerlijk zelfgemaakt ijs en ze verkopen ook lekkere chocoladeproducten |  Ik had al heel erg lang geen wentelteefjes meer gehad, en zondag besloot ik ze weer eens te maken. Zo ontzettend lekker en zeker voor herhaling vatbaar
 

Life Lately 36
Luna en Max gingen naar de dierenarts voor hun tweede vaccinatie. Wat kunnen ze dan zielig kijken in het reismandje | Soms heb ik echt behoefte aan wat rust en ontspanning. Ik klom gistermiddag lekker op bed, met een dekentje over, een kop thee en een goed boek. Ook had ik wat wierook aan voor ultieme ontspanning. Ik zou dit echt vaker moeten doen

 
 

Volg jij Sweet Suzie al op Instagram?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Zina

  Ahww die kat in dat mandje, hij kijkt inderdaad super zielig. Wat fijn dat je (hoogstwaarschijnlijk) je diploma hebt gehaald, gefeliciteerd! X

  17 juni 2014 at 07:47
 • Reply Julie Quadflieg

  Ik kijk zelf ook PLL! Wat hebben we lang moeten wachten he? 🙂

  17 juni 2014 at 09:21
 • Reply Manon Boerakker

  altijd een drama om katten mee te nemen naar de dierenarts. je hebt vast en zeker je diploma gehaald!

  17 juni 2014 at 10:24
 • Reply Rani

  Zo’n leuke foto’s!

  17 juni 2014 at 11:34
 • Reply Justine

  Leuke foto’s! Wat goed van je 300 volgers en je diploma. Gefeliciteerd!!

  17 juni 2014 at 14:17
 • Geef een reactie