Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #37 | De start van een nieuw jaar

Life lately 37Een paar maanden geleden ben ik tijdelijk gestopt met de ‘Life Lately’ artikelen. Hierin geef ik iedere maand een overzicht van mijn leven aan de hand van Instagram-foto’s. In het najaar beleefde ik sowieso weinig spannends, het was al druk genoeg met de verhuizing en daarnaast vond ik het vooral een ‘moetje’ worden. Maar na een paar maanden rust, mijn eigen ritme vinden in mijn nieuwe woning en een frisse wind op Sweet Suzie kan ik meedelen dat Life Lately terug is! Kijk je naar deze eerste editie van 2015?

 
 

Life lately 37Ik kroop voor het eerst achter mijn moeders naaimachine om zelf een tas voor mijn yogamatje te maken. Hoewel ik mijn moeder wel eens heb geholpen, was het nu echt de eerste keer dat ik het alleen moest doen. Gelukkig ging het vrij goed.

 
 

Life lately 37Ik deed al iedere dag yoga aan het einde van 2014, maar dit nieuwe jaar probeerde ik wat meer moeilijke houdingen te doen. Resultaat: overbelasting resulteerde in een ontstoken pees in mijn knie wat nogal pijnlijk is. Een tijdje rustig aan doen dus, want dit wil ik niet weer hebben. Het was na ongeveer drie weken weer zo goed als over (normaal kan het wel 8 weken duren) maar het was wel knap lastig!

 
 

Life lately 37Natuurlijk heb ik yoga weer op een rustig tempo opgepakt. En wat gebeurt er ‘s ochtends zodra ik mijn matje uitrol? Luna gaat er op liggen, en wel precies op de plek waar ik wil zitten, haha!

 
 

Life lately 37Ik waste mijn neppe schapenvachtjes van Ikea en kreeg veel vragen over het hoe en wat. Belangrijk is dat het inderdaad de neppe variant is (€10) en niet een echte (boven de €30) want anders gaat het goed mis. Stop je vachtje in de wasmachine op 30 graden en kies een kort programma. Ik gebruik het liefst een wasmiddel voor de fijne was, dit ruikt ook nog eens extra lekker. Na het wassen pak je een Tangle Teezer of andere haarborstel en borstel je met de haarrichting mee. De fohn is optioneel. Het onderste stuk op de foto is geborsteld, het bovenste nog niet. Schone en fluffy vachtjes is helemaal niet ingewikkeld!

 
 

Life lately 37Natte sneeuw in Groningen! Luna begreep er maar niets van, haha! Dit was trouwens voor de sneeuwval van afgelopen weekend.

 
 

Life lately 37De tas voor mijn yogamatje is af! Uiteindelijk viel het best mee om dit zelf te maken met de naaimachine, je moet alleen geduld hebben. Mijn stap-voor-stap-uitleg lees je hier.

 
 

Life lately 37Weer een volgende stap in mijn poging om van acne af te komen. De vorige medicatie (zalfjes) sloeg niet aan dus nu ben ik overgestapt op het zware geschut: Roaccuntane. Een pittig middel maar hopelijk heb ik straks een glad huidje! Ik houd je hierover op de hoogte.

 
 

Life lately 37Ik kwam terug van boodschappen doen en dit is waar ik Luna aantrof; in mijn wasbak. Maar ze is nu verbannen uit de douche omdat ze zich niet langer kan gedragen. Voorheen zat ze alleen op mijn plank voor het raam naar de vogeltjes te kijken. Nu gaat ze aan de haal mijn mijn tandpasta, flossdraad en zelfs pil! Foei, foei dus nu mag ze niet meer in de douche komen.

 
 

Als je meer foto’s wil zien, volg me dan op Instagram!

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Wendy (B)

  Roaccutane is inderdaad pittig!
  Ik heb 2 verschillende ingenomen (10mg en 20mg).
  Door die van 20mg heb ik wel afgezien: mijn gezicht zag heel erg rood, net of die verbrand was (en dat was pijnlijk!).
  Ook schilferde mijn huid zo een beetje.
  De medicatie helpt wel maar niet zo leuke effecten 😉
  De 10mg durf ik soms eens nemen (maar in een kuur: de doos volledig op) als ik toch nog eens last heb van een uitbraak.

  27 januari 2015 at 08:41
 • Reply Manon

  Leuke fotos, agw je kat is zo schattig!

  27 januari 2015 at 21:01
 • Geef een reactie