Follow:
Persoonlijk

Life Lately #38 | Veel liefde voor fijne producten

Life Lately 38Valentijnsdag was niet het enige moment in de maand die draaide om liefde. Ik kwam namelijk tot de conclusie dat ik de afgelopen maand heel veel fijne producten gebruikte die wel een plaatsje op Instagram en in deze Life Lately verdienen. Van een lekkere warme sjaal tot een high tea met vriendinnen, ik hou er van! In deze Life Lately zie je ze voorbij komen!
 
 

Life Lately 38Zara verkocht een tijdje een sjaal die precies op deze leek, maar ik vond ‘m daar te duur. Dus kocht ik een look-a-like via Ebay en wat is ‘ie fijn! Het artikel over deze sjaal kun je hier vinden.

 

Life Lately 38Dit is hoe ik tegenwoordig mijn dag begin; met versgeperste sinaasappelsap. Even geleden kocht ik zelf een citruspers en kon het echt beginnen. Ik ben namelijk niet echt een fruitmens en al helemaal niet als het om sap met pulp gaat. Jakkes. Maar met een verstelbaar rooster en verse sinaasappels ben ik inmiddels helemaal verslaafd. Iedere dag pers ik drie stuks en wat is dat een lekker begin van de dag!

 

Life Lately 38Het lange wachten heeft geloond, want tijdens de BTW-actie die Mediamarkt onlangs hield, kocht ik de Canon 50 mm f1.8 lens. Die stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar ik wilde per se wachten tot deze actie weer kwam. Dat was deze maand het geval en zo scheelde het toch zo’n €20 in de prijs. En wat kun je er prachtige foto’s mee maken!

 

Life Lately 38Normaal zou ik niet zo snel kiezen voor een parfum van een celebrity, maar deze van Christina Aguilera vind ik echt zó lekker ruiken! De kleine versie is nu dan ook op en dus vond ik het tijd voor een grote fles. Dit is een parfum wat ik bijna dagelijks draag.

 

Life Lately 38Na het douchen vind ik het heerlijk om mijzelf te pamperen met fijne producten. Deze bodylotion van Victoria’s Secret en Vitamin E serum van The Body Shop zijn mijn favorieten daarvoor. En beiden ruiken ze ook nog eens erg lekker! Dus na een warme douche kun je bijna wel met zekerheid zeggen dat ik deze fijne producten gebruik.

 

Life Lately 38Je kent de bekende stoel van Ikea vast wel; de Poäng. Ik heb ‘m een tijdje geleden geokcht maar vond het niet mooi bij mijn interieur passen. Na wat zoeken op Pinterest besloot ik de stoel gewoon te beitsen (verven kan ook) en nu is ‘ie helemaal mooi! Het resultaat verschijnt waarschijnlijk nog wel een keer op Instagram.

 

Life Lately 38Op deze foto zie je alle heerlijke hapjes die mijn vriendinnen en ik voorgeschoteld kregen tijdens een high tea. Stuk voor stuk was het heerlijk, en het was ook best een beetje in een chic hotel. De high tea hebben we bij Schimmelpennick Huys gedaan, voor de Groningers onder ons.

 
 

Volg je me nog niet op Instagram? Klik dan hier om naar mijn profiel te gaan.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Marion

    Heerlijk! Ik ben zelf ook fan van Sheer Love. Heb de bodylotion en bodyspray net nog gebruikt. Wat een fantastische geur is dat.

    1 maart 2015 at 09:18
  • Geef een reactie