Follow:
Life Lately

Life Lately #39 | Afscheid van Luna en ziek zijn

Life Lately 38De afgelopen maand was een lastige. Niet alleen nam ik afscheid van mijn geliefde kat Luna (ze is verhuisd naar een ander baasje), en ik kreeg zelf ook een terugval van MS, waardoor ik eigenlijk niet veel kan doen. Bloggen staat dus ook even op een laag pitje, omdat zelfs typen lastig is. Maar ik wilde wel een nieuwe Life Lately online zetten, omdat de laatste alweer een tijdje geleden is. In dit artikel zie en lees je wat ik de laatste tijd allemaal gedaan heb!
 
 


Life Lately 38
Zo’n heerlijke dag waarop je lekker kunt fotograferen en met je blog bezig bent. Ik vind het fantastisch en doe het dan ook graag! Het enige nadeel is alle rommel die je daarna weer moet opruimen.

 

Life Lately 38Na lange tijd getwijfeld te hebben, heb ik besloten om de Bikini Body Guide (BBG) van Kayla Itsines te gaan gebruiken. Het is een sportprogramma speciaal voor vrouwen, en het is best pittig! Ik vind het heel leuk om te doen en ik ben dan ook best teleurgesteld dat ik nu vanwege mijn MS-klachten een tijdelijke pauze moet inlassen.

 

Life Lately 38Luna werd afgelopen maand 1 jaar oud. Hieper de piep! En dat vier je natuurlijk met een lekker maaltje met vis!

 

Life Lately 38Weet je nog die éne warme dag in maart? Toen we massaal dachten dat de lente kwam en het de dagen daarna gewoon ging stormen? Nou, op die éne warme dag zat ik lekker in het zonnetje aan de Hoorseplas in Groningen. Met dit uitzicht, fijn gezelschap en de zon was het een heerlijke middag!

 


Life Lately 38Een aantal weken geleden nam ik het loodzware besluit om voor Luna een nieuw thuis te zoeken. Als energieke buitenkat was mijn appartement met balkon niet langer een optie voor haar. In dit artikel schreef ik meer over het hoe en waarom.

 

Life Lately 38Ik volg Rachel Brathen a.k.a. Yoga_girl al jaren op social media en ik vind haar echt fantastisch! Toen haar boek eenmaal in Nederland verkrijgbaar was, besloot ik mijzelf een kadootje te kopen in de vorm van haar boek Yoga Girl. Echt een aanrader, voor iedereen die ook nieuwsgierig is!
 

Life Lately 38Woensdag was het ook weer zo’n prachtige dag! Ik was toch al in de binnenstad van Groningen voor een paar afspraken, dus ik genoot even van een lekkere stroopwafel in de zon. Wát een fijne en zonnige dag was dat!

 
 

Volg je me nog niet op Instagram? Klik dan hier om naar mijn profiel te gaan.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat jammer dat Luna weg moet, maar ik snap het wel een beetje mijn zus heeft ook 2 katten op een flat, nja een kat die wilt echt naar buiten vind het zo zielig

    17 april 2015 at 12:21
  • Geef een reactie