Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #40 | Ziekenhuis, infusen en een nieuwe kitten!

Life Lately 40Het is alweer even geleden dat ik een Life Lately online heb gezet. De vorige keer vertelde ik al dat ik op dit moment een terugval van MS heb, en dat is eigenlijk mijn grootste prioriteit geweest de afgelopen weken. Maar ik deed ook nog genoeg andere leuke dingen! Kijk je mee naar mijn leven in deze Life Lately?
 
 
Life Lately 40

Ik hou er van om altijd fruit in de vriezer te hebben. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het is super handig! Met bevroren banaan (zonder schil invriezen!) maak ik smoothies en de halve limoentjes gaan in een grote kan met water. Zo heb je altijd wat lekkers in huis!

 


Life Lately 40
Na het douchen gebruik ik vaak een lekker maskertje. Dat is echt de ultieme manier om te ontspannen!

 

Life Lately 40Nu ik weer een terugval van MS heb, heb ik besloten om weer medicatie te gebruiken om ze hopelijk in de toekomst te beperken. Er is nu een nieuw middel op de markt in pilvorm, waardoor ik mijzelf niet meer hoef te injecteren. Hopelijk heb ik de komende jaren dus weer minder klachten.

 

Life Lately 40Klaar voor Koningsdag! Ik was in Groningen waar ik met vriendinnen had afgesproken. Op de vrijmarkt heb ik nog een paar leuke boeken gekocht, maar door het koude weer was ik al vroeg weer thuis.

 

Life Lately 40Helaas werden mijn klachten vorige week zo erg, dat ik in het ziekenhuis een Prednisolon-kuur kreeg per infuus. Prednisolon is echt een paardenmiddel maar vooralsnog heb ik weinig bijwerkingen. De behandeling duurt gelukkig niet zo lang dus met een tijdschrift erbij is het goed te doen.

 

Life Lately 40Alweer de laatste dag in het ziekenhuis. Nu, een week later, heb ik het idee dat het middel begint te werken en mijn klachten afnemen. Het is dus een kwestie van geduld en rustig aan doen om te zien wanneer ik weer helemaal opgeknapt ben.

 

Life Lately 40En met zo’n rottig infuus in je hand, is yoga wel het laatste waar je aan denkt. De ochtend nadat het infuus eruit was, zat ik dus weer lekker op mijn matje. Yoga is mijn favoriete manier om te dag te beginnen en ik ben blij dat ik het weer kan doen. Wel met yogablokken voor ondersteuning, want mijn balans is nog ver te zoeken door alles.

 

Life Lately 40Ik kreeg ook veel extra energie van Prednisolon dus wat doe je dan? Juist, koekjes bakken voor de visite! Dit zijn de beroemde koekjes van Youtuber Tanya Burr. Ze waren erg lekker, maar ik zou ze de volgende keer langer in de oven laten. Het recept vind je hier.

 

Life Lately 40
Omdat ik voor Luna een ander thuis heb gevonden en het zo stil is in huis, heb ik besloten om weer een kitten te nemen. Ik neem één uit hetzelfde nestje als mijn ouders en hij/zij is een ontzettend schattig beestje. Maar bij een nieuw huisdier hoort ook een nieuwe naam. Wat is dat lastig zeg! Inmiddels heb ik twee namen gekozen omdat ik nog niet weet of het een jongen of meisje is. Jullie worden uiteraard nog officieel aan elkaar voorgesteld op mijn blog!
 
 
Volg mij op Instagram
 
Dat waren de hoogte -en dieptepunten van de afgelopen maand. Wat heb jij allemaal gedaan?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Marion

  Wat fijn dat de medicatie aanslaat. Ik hoor vaak negatieve verhalen, blij te horen dat jij weinig bijwerkingen hebt gehad. Een nieuwe kitten! Wat leuk!

  15 mei 2015 at 08:37
 • Reply Manon

  Wat fijn dat je medicatie goed aanslaat en dat je bijna geen bijwerkingen hebt, want ik hoor echt vaak dat de bijwerkingen super erg zijn bij sommige mensen. Oeh leuk een nieuwe kitten! als ik een kitten zie zou ik er ook wel een willen

  15 mei 2015 at 14:10
 • Geef een reactie