Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #41| Volop zomer en veel kittyspam!

Life Lately 41Het is weer tijd voor een nieuwe Life Lately. In de vorige editie las je over mijn terugval van ms, dat ik in het ziekenhuis lag en dat er een nieuwe kitten op komst was. Je krijgt deze keer dan ook veel foto’s van mijn kitten Milan te zien, want wat is hij schattig! En natuurlijk vier ik ook volop zomer! Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 
 

Life Lately 41Mijn moeder bracht lelietjes van Dalen bij me langs. Toen mijn opa overleed hebben mijn ouders ‘zijn’ lelietjes in hun eigen tuin gezet en nog ieder jaar bloeien ze. Ze ruiken dus niet alleen lekker, ze hebben ook sentimentele waarde.

 
 

Life Lately 41Een klein ongelukje met mijn namaak-Clarisonic van Kruidvat. Een plukje haar zat om het ronddraaiende gedeelte, waardoor het eruit getrokken werd. AU! Oppassen dus als je zo’n ding gebruikt.

 
 

Life Lately 41Ik ben gezwicht en ik heb een abonnement op Netflix genomen. Hoewel het wel tegenvalt dat veel series in Nederland niet te zien zijn en het bladeren op de tv niet mogelijk is, ben ik er toch wel blij mee. Helemaal op zulke warme dagen zoals de afgelopen week, waar ik lekker binnen bleef en series keek.

 
 

Life Lately 41Ik heb mijn potten weer gevuld! De vorige bloemen waren uitgebloeid maar ik wilde deze gave potten opnieuw vullen! Gelukkig doen ze dat bij Tuinland (en vast ook andere winkels) voor je, en betaal je alleen de plantjes en de potgrond. Ideaal! Nu staan er dus weer twee mooie nieuwe planten in de vensterbank.

 
 

Life Lately 41Hoera, er zit nu ook een Dille & Kamille in Groningen! Ik kende deze winkel nog uit mijn studententijd in Zwolle en ik kwam er erg graag! Als je in de buurt bent moet je zeker eens even binnenlopen. Ze verkopen alles op het gebied van koken, tafelen, thee, pasta, speelgoed, zeep, huishouddingen en meer.

 
 

Life Lately 41Met dit warme weer zat ik veel op mijn gepimpte balkon. Met een lekker ijsje (nom, nom!) en een goed boek is het heerlijk toeven! Ik hoef niet altijd een roman te lezen, ook non-fictieboeken vind ik erg interessant. Deze over jonge monnikjes in Thailand bijvoorbeeld ook.

 
 

Life Lately 41Een hoogtepuntje in mijn yoga-beoefening. Na maanden kleine stapjes gezet te hebben, lukt het me eindelijk om deze Kameelpose te doen. Het lijkt makkelijk, maar voor mij was het echt een drama. Ik ben dus heel blij dat het eindelijk lukt en dat mijn harde werken is beloond.

 
 

Life Lately 41Het was ook tijd om EINDELIJK mijn nieuwe kitten op te halen. Milan is een prachtig katertje die heel ondeugend is, maar dat hoort er bij. In dit artikel lees je meer over hem.

 
 

Life Lately 41Hoewel hij nog niet echt op schoot wil liggen, is hij toch wel een beetje een schootkat te noemen. Hij komt heerlijk tegen mij aan liggen en knuffelen. Wat een verschil met mijn vorige kat Luna!

 
 

Life Lately 41Ik heb ook voor het eerst tapa’s gegeten. Samen met vriendinnen gingen we uit eten bij La Cubanita en wat was het allemaal lekker zeg! Ik had niet gedacht dat het iets voor mij zou zijn, maar jeetje wat was dit heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar dus.

 
 

Life Lately 41Deze foto is genomen op het Rapalje Zomerfolk Festival in Groningen. Op dag 1 had ik mijn nek zwaar verbrand nadat het weer veel mooier was dan voorspeld. Op dag 2 is iedereen nat geworden en had ik deze oncharmante poncho aan. Maar gezellig was het wel!

 
 

Life Lately 41Tijdens de hittegolf had Milan het ook warm. Binnen in huis werd het wel 29 graden en ook op het balkon was het super warm! Een oude bloempot is dan een ideaal plekje voor een kat, omdat het lekker koel is. En het ziet er nog schattig uit ook!

 
 

Life Lately 41En meneer weet inmiddels ook al hoe hij omhoog kan klimmen om op de plank voor mijn balkon te komen. Gelukkig heb ik er een kattennet voor zodat hij wel lekker naar buiten kan kijken, maar niet naar beneden kan vallen. Echt een aanrader voor iedereen met een balkon waar de kat op speelt.

 
 

Life Lately 41#Zomerselfie! Het was zo warm dat ik maar heel minimale make-up droeg. Een beetje foundation, poeder, oogpotlood en mascara; meer had ik niet nodig! Ik heb trouwens ook niet alle dagen make-up gedragen, alleen als ik aan het werk ging of even de deur uit moest.

 
 

Life Lately 41Happy 4th of July! Afgelopen zaterdag was het de verjaardag van Amerika, dé grootste feestdag in Amerika. Iedereen viert feest, er wordt vuurwerk afgestoken en er wordt gevierd dat Amerika officieel onafhankelijk was. Het begin van het huidige Amerika dus. En omdat ik zo gek ben op Amerika, heb ik een zelfgemaakte houten vlag boven mijn bed. Erg toepasselijk op zo’n feestelijke dag natuurlijk!

 
 

Volg jij me al op Instagram? Zoek op Itsaboutbeauty om me te vinden!

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Tineke

  Wat is jouw nieuwe katje schattig! Hele leuke foto`s, ik moet nog steeds eens een bezoekje brengen aan Dille en Kamille!
  Liefs

  7 juli 2015 at 07:27
 • Reply Manon

  Aahhhwww jullie kitten is zo schattig, wat een mooierd!

  7 juli 2015 at 12:01
 • Reply Wendy

  Aaah, wat een schatje is die Milan zeg. 🙂 Onze katten hadden het ook vreselijk warm. Ze hebben een plekje bij de kast waar ze dan graag liggen. Volgens mij komt daar een beetje koude lucht vanuit de kelder onder vandaan.

  7 juli 2015 at 13:01
 • Geef een reactie