Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #42 | Staycation in Groningen

Life Lately 42Het is 1 september en de zomerperiode is officieel voorbij. De scholen beginnen weer, mensen gaan weer aan het werk, en ook het weer begint langzaam te veranderen. Hoewel ik deze zomer niet op vakantie ben geweest, heb ik wel een erg fijne ‘staycation’ gehad door gewoon lekker thuis te blijven. Ik heb gelezen in de zon, lekkere recepten geprobeerd en ik ben ook nog jarig geweest! Kijk je mee naar mijn Life Lately?

 

Life Lately 42De eerste ‘stitch & bitch’ waar ik leerde haken. Het was een gezellige middag met haken, maar vooral ook lekker kletsen. En dan mogen thee en chocolade natuurlijk niet ontbreken!

 


Life Lately 42
Op de verjaardag van een vriendin kreeg ik Skittle Wodka voorgeschoteld. En dat was best lekker hoor want het smaakt echt naar de smaak/kleur van de Skittle die je er in hebt gedaan. Ik kreeg er de volgende dag alleen wel een enorme kater van!

 

Life Lately 42Worden andere mensen ook zo blij van dit soort papierwerk in de brievenbus? Ik echt wel! En de nieuwe Allerhande was ook net uit, dus ik heb deze op mijn gemakje in de zon doorgebladerd. Het is altijd leuk om de nieuwe collecties van je favoriete winkels te zien.

 


Life Lately 42Op 6 augustus was ik jarig en werd ik 26. Ik vind het nog steeds een beetje gek dat ik nu al 26 ben! Het was mijn eerste verjaardag in mijn eigen huis en ik maakte deze heerlijke chocoladetaart die om te smullen was!

 

Life Lately 42Dit is voornamelijk hoe mijn staycation eruit zag: op mijn balkon met een goed boek. Helaas kon ik door mijn medicijnen niet zo lang in de zon, maar soms was het zo warm dat ik dat niet eens zou willen!

 

Life Lately 42Bijkletsen in de V&D. Ik kom er eigenlijk nooit omdat ik het eten er zo duur vind, maar dit taartje was heerlijk én in de aanbieding. Ik kan je vertellen dat het erg lekker was!

 

Life Lately 42Even winkelen bij The Body Shop! Omdat ik jarig was, kreeg ik nog een kadobon via de members-club en daar wilde ik natuurlijk wel gebruik van maken. Na een zeer uitgebreide vragenlijst om mijn huidtype te bepalen (aan het einde van mijn acne-behandeling is mijn huidtype veranderd) werd het masker met honing werd aangeraden. De andere twee gebruik ik al. Altijd fijn wanneer mensen in de winkel met je meedenken, en je probleem begrijpen.

 

Life Lately 42Ik sloot mijn staycation af met een high-tea met twee vriendinnen. We zijn al eerder naar dit betreffende restaurant/hotel geweest, maar deze keer was ik teleurgesteld in het aanbod. En ik kreeg een bonbon voorgeschoteld die van binnen rot en beschimmeld was. Jeetje, wat was dat smerig! Het werd allemaal een beetje gek afgehandeld, dus ik kom hier niet zo snel weer.

 

Life Lately 42Mijn grote aanwinst deze zomer is een wafelijzer. Dat is vast gek om te zeggen, maar ik ben er zo blij mee! Ik twijfelde al heel lang en wilde graag een wafelijzer kopen. Vorige week hakte in de knoop door en ik heb er al heerlijke wafels mee gemaakt!

 

Leuk dat je hebt meegekeken naar mijn leven deze zomer. Ik heb erg genoten van het weer, van de rust en de mogelijkheid om gewoon helemaal lekker niets te doen! Ik hoop dat jij ook een fijne zomer(vakantie) hebt gehad.

 
 

Volg je me al op Instagram? Klik hier voor mijn account.


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Oh ik zie vele lekkers!!!

  1 september 2015 at 12:46
 • Reply Jennifer

  Oh, wat leuk! Is er een haakclubje in Groningen?

  2 september 2015 at 13:14
 • Geef een reactie