Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #43 | Dirty Dancing en klaar voor de herfst

Life Lately 43Het is officieel herfst en de afgelopen maand raakte ik steeds meer gewend aan de naderende kou en donkere dagen. Hoewel ik nog even heb kun genieten van de nazomer, ben ik ook zeker klaar voor de herfst. Het is mijn favoriete seizoen vol gezelligheid, kaarsjes, thee, warme sokken en knusheid. Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 
 

Life Lately 43Milan is de laatste tijd echt gek op kadotasjes. Als ik deze even op tafel of op de vloer laat liggen, kruipt hij er direct in. Het is een grappig gezicht! En aangezien hij er blij van wordt, laat ik hem lekker zijn gang gaan.
 
 
Life Lately 43Er was een stroomstoring in mijn straat toen ik terugkwam van mijn werk. Geen tv, computer en internet. Ik ben dus maar lekker op mijn leesstoel genesteld met de nieuwste Happinez.
 
 
Life Lately 43De eerste warme chocolademelk van het jaar! Het werd opeens zo koud (binnen en buiten) dat ik het wel kon rechtvaardigen om hot chocolate te maken. Heerlijk!
 
 
Life Lately 43Ik ben ook nog even bezig geweest met een nieuw projectje op de naaimachine. Helaas had ik de stof niet goed berekend en kwam ik dus een stuk te kort. Volgende keer beter!
 
 
Life Lately 43Halverwege september begon ik met de voorbereidingen van NaNoWriMo 2015. Dit is een geweldige uitdaging voor iedereen die ‘ooit’ een boek wil schrijven. Hier schreef ik er al eens meer over. En omdat ik dit jaar weer mee ga doen, moet ik dus ook een nieuw verhaal en nieuwe personages bedenken. Dat doe ik in dit notitieboek met deze geweldige sticker/afbeelding er in!
 
 
Life Lately 43Ik heb al een lange tijd geen sportupdate meer geschreven. Maar ik sport nog steeds (BBG en yoga) en ik ben inmiddels al 4 kilo lichter. Het gaat langzaam, maar alle beetjes helpen.
 
 
Life Lately 43Het ultieme nazomeren. Lekker op het balkon met een boek, genietend van de warme avondzon. En Milan heeft zijn plekje ook wel gevonden, die zat ook heerlijk van de zon te genieten.
 
 
Life Lately 43Pepernoten, mag het alweer? Ik vind van wel en wat zijn ze weer heerlijk!
 
 
Life Lately 43Ik had nog nooit de film Dirty Dancing gekeken en mijn eerste keer was wel heel bijzonder. In Haren (van Project X, ja) was een openlucht bioscoop die deze film draaide. Niet alleen de film was geweldig, ook het avondje ‘uit’ met vriendinnen, de thee in thermosbekers, de terrasverwarmer in onze nek en alle lekkers dat we mee hadden genomen. Een topavond!
 
 
Life Lately 43Maar halverwege september werd het ook koud! Ik ben een koukleum eerste klas dus ik slaap zo af en toe alweer met een warme kruik.
 
 
Life Lately 43Make-up Look Of The Day. Het lijkt bijna een No-Makeup Makeup, dus heel minimaal. Dat is sowieso wel mijn stijl, niet zoveel gekke dingen. 
 
 
Life Lately 43Een groot glas versgeperste jus ‘d orange. Ik ben inmiddels ruim een week verkouden en ik kom er maar niet af! Hopelijk doen een grote hoeveelheid vitamientjes hun werk.
 
 
Life Lately 43Mijn bestelling van FeelUnique.com is ook weer binnen. Dit is echt mijn go-to website voor buitenlandse beautyaankopen. Ik kocht de Wake Me Up concealer van Rimmel, een dag/nachtcreme van Sukin en een dagcreme van Yes To Carrots die je in Nederland niet met SPF kunt krijgen. Best gek is dat eigenlijk!
 
 
Volg je Sweet Suzie al op Instagram?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Leuke fotos! Ik ben ook een koukleum en heb al een kruik gekocht hahah

    29 september 2015 at 20:20
  • Geef een reactie