Follow:
Persoonlijk

Life Lately #44 | Herfstdipje en Bambi voor Halloween!

Life Lately 44Het is alweer november en dat betekent dat ik weer terugblik op mijn afgelopen maand! Ik heb altijd een beetje een haat-liefdeverhouding met oktober. Ik vind het mooi dat de bladeren prachtige kleuren krijgen en dat het weer íets frisser wordt, maar het betekent ook de komst van de koude en natte winter. En dat vooruitzicht verdient bijna een herfstdipje. Ik ben lekker veel binnen gebleven, in comfy kleding, onder een dekentje op de bank, en met Netflix aan. Een echte rustige maand, om het balans terug te vinden na een drukkere periode. In deze Life Lately zie je wat ik allemaal heb gedaan.
 
 

Life Lately 44Ik probeerde een nieuwe nagellak van Essie in de kleur Mademoiselle. Hoewel het een super mooi kleurtje is, was de dekking echt dramatisch. Op de foto heb ik al drie (!) lagen op en je ziet bijna niets. Zo zonde!
 
 
Life Lately 44Mijn vaste accessoires van het moment: Casio Retro horloge, Ring Six (links), Ringen Etsy (recht), zilveren armband (Lucardi), oorbellen met zoetwaterparels (Beau Monde) en het strikje is van Primark, maar die draag ik niet iedere dag.
 
 
Life Lately 44Het was de hoogste tijd om mijn make-up ook aan te passen aan het koudere weer. Lichtere foundation en poeders en andere kleuren blush. Ik vind het altijd zo leuk om mijn make-up weer aan het nieuwe seizoen aan te passen.
 
 
Life Lately 44Iemand zin in chai thee? Dit is één van mijn favoriete soorten thee voor de winter. Deze losse Chai Thee komt van Søstrene Grene.
 
 
Life Lately 44Ik maakte laatst voor het eerst Pumpkin Pie Spice! In Amerika is dit helemaal hot en makkelijk verkrijgbaar. In Nederland niet, dus ik maakte mijn eigen mix. Je vindt het recept hier.
 
 
Life Lately 44
Ik dacht niet goed na over de kleur van mijn broek toen ik ‘m aantrok. Hij heeft dezelfde kleur als mijn jas en daardoor liep ik in volledig camouflagepak door de stad. Oeps!
 
 
Life Lately 44Op de blog van Tedje won ik dit fijne boek van hannah. Nu ik steeds meer wil weten over huidverzorging, komt dat zeker goed van pas!
 
 
Life Lately 44‘Even’ naar de Action gaan voor twee dingen en thuiskomen met tassen vol. Ik ben vast niet de enige die dat overkomt. Dit waren mijn aankopen afgelopen week.
 
 
Life Lately 44Ahh, gevuld speculaas. Dit is echt mijn guilty pleasure in de aanloop naar Sinterklaas. Samen met chocolade pepernoten, want die mogen natuurlijk niet ontbreken.
 
 
Life Lately 44Mijn bestelling van Chagrin Valley kwam binnen! Deze zepen zijn helemaal natuurlijk, biologisch en gewoon goed voor je. Ik ben heel benieuwd naar de shampoo bars waar je je haar mee kunt wassen. Een review volgt nog.
 
 
Life Lately 44Happy Halloween! Afgelopen zaterdag was het weer zo ver en ook ik had een leuk feestje! Dit jaar koos ik (wederom) voor een makkelijk kostuum, namelijk Bambi! Zo leuk en relatief makkelijk, hoewel ik wel heel lang bezig geweest ben met mijn make-up. Een leuke outfit voor als je geen compleet pak wil, of als je niet als iets engs verkleed wil zijn.

 
 

Volg jij me al op Instagram?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Tineke

  Ik zag de foto van jouw als Bambi al op instagram voorbij komen, wat zag je er mooi uit!
  Liefs

  3 november 2015 at 09:25
 • Reply Jeapiebel Choosebeautiful

  Dat je boek huid en meer gewonnen hebt, wat
  leuk, het lijkt me interessant boek. Winter en zomer make-up aanpassen moet ook
  wel eens gebeuren.

  4 november 2015 at 17:25
 • Reply sistersandsisters

  leuke dairy !

  5 november 2015 at 21:01
 • Geef een reactie