Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #45 | Nieuwe baan en tijd voor de winter!

Life Lately 45November is voorbij en dat betekent weer een nieuwe Life Latey! Deze maand was het achter de schermen een drukke maand voor mij. Zo ging ik naar Amsterdam voor een event en was ik druk bezig met artikelen schrijven en video’s opnemen. En als klap op de vuurpijl sluit ik de maand af met het goede nieuws dat ik een nieuwe baan heb! Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 

Life Lately 45Een kleine ‘What’s in my bag’ voor de treinreis naar Amsterdam. Wat eten en drinken, oordopjes, een tijdschrift en een extra accu. Helaas deed deze accu (van Kruidvat) het spontaan niet meer.

 

Life Lately 45Bijna vergat ik snoep te kopen voor Sintmaarten. Maar eigenlijk had dat helemaal niet gehoeven want er is niemand aan de deur geweest. Dus kon ik het zelf lekker opeten, haha!

 

Life Lately 45Mijn favoriete snelle maaltijd is zalm met couscous en champignons. Snel klaar, heerlijk en licht op de maag. Nom nom!

 

Life Lately 45Ik weet niet hoe ik zo lang zonder Tony’s heb geleefd. Pas een paar maanden geleden proefde ik het voor het eerst, en afgelopen maand kocht ik voor het eerst zelf een reep. Jeetje, wat is dit spul fijn!

 

Life Lately 45Iets anders wat ook fijn is, zijn chocolade kruidnoten. Ik vind ze zo heerlijk dat ik alleen af en toe een zakje koop. Van mij mogen ze het hele jaar wel in de winkels liggen.

 

Life Lately 45Onlangs kocht ik een nieuwe agenda voor 2016 bij V&D. Ik vind het altijd heel leuk om alles opnieuw in te vullen, in je mooiste handschrift. Zijn er meer mensen die dat zo leuk vinden?

 

Life Lately 45Ook bij mij begint het langzaamaan steeds kerstiger te worden in huis. Deze hulst heeft alvast een kleurrijk tintje aan mijn woonkamer gegeven!

 

Life Lately 45Afgelopen week kreeg ik ontzettend leuk nieuws. Ik heb namelijk een nieuwe baan! Ik heb het afgelopen jaar alleen vrijwilligerswerk gedaan (wat overigens heel leuk was) en nu heb ik eindelijk een baan te pakken waar ik ook voor geleerd heb. Dat is dus heel leuk nieuws! En aanstaande donderdag begin ik al, dus het is allemaal heel snel gegaan.

 

Life Lately 45Ik maakte vorige week mijn eigen lippenbalsem op natuurlijke basis. Hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken, zie je in deze video! Ik zou echt niet meer zonder willen en het is ook zo makkelijk om te maken, zonder chemicaliën en andere vage ingrediënten.
 
 
Volg je me al op Instagram?


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt!

    1 december 2015 at 18:51
  • Geef een reactie