Follow:
Life Lately, Persoonlijk, Reizen, Travel

Life Lately #46 | Naar Londen en de feestdagen!

Life Lately 46In deze Life Lately blik ik terug op de afgelopen maand. December staat natuurlijk in het teken van de feestdagen, maar het was ook de maand waarin ik een paar dagen naar Londen ging. Daar verbleven we in een heerlijk hotel en hebben we een aantal prachtige dagen gehad. Wil je dus zien wat ik de afgelopen maand gedaan heb, lees dan verder.
 


Life Lately 46Ik had even mijn moeders naaimachine geleend voor een paar projecten. Een cirkelrok met deze schattige stof (grijs met witte stipjes) is inmiddels al af!

 

Life Lately 46Ik ging met mijn moeder een paar dagen naar Londen om de prachtige verlichting rond de kerstperiode te zien. Harrods was onze eerste stop na een lange dag reizen. Hoewel ik de winkel zelf niet zo fantastisch vind (veel te groot en druk), was de buitenkant erg mooi verlicht.

 

Life Lately 46Tijdens een rondrit ‘s avonds kwamen we langs een aantal mooie foto-plekjes, zoals hier bij de Tower Bridge.

 

Life Lately 46We verbleven in een heel luxe Hilton hotel, waar ik genoot van een heerlijk bad. Hoewel we bij mijn ouders wel een bad hebben, is het waarschijnlijk heel wat jaren geleden dat ik daadwerkelijk in bad ben geweest. En na een lange dag slenteren in Londen was dat erg fijn.

 

Life Lately 46Iedere ochtend stond er een heerlijk ontbijt-buffet klaar met allerlei Engelse lekkernijen. Zo zou ik iedere dag wel willen ontbijten!

 

Life Lately 46Op naar de verjaardag van mijn moeder! Dit was mijn make-up die ik eigenlijk tijdens de hele feestperiode heb gedragen. Niet bijzonder uitbundig ofzo, maar dat past ook niet bij mij.

 

Life Lately 46Met vriendinnen vierden we Sinterkerst en daarbij kreeg ik deze kadootjes. Ik wilde het boek van Lauren Conrad erg graag en was dus ook helemaal blij toen ik deze kreeg!

 

Life Lately 46Ik was Milan kwijt en wist niet waar hij kon zijn. En toen keek ik even onder de kerstboom, waar hij zich verstopt had in de rieten mand. Wat een boefje! Gelukkig heeft hij de boom niet aangevallen en zijn er deze Kerst ook geen ballen gesneuveld.

 

Life Lately 46En op oudjaarsdag heb ik nog even heerlijk genoten van de oliebollen die mijn moeder heeft gebakken. Ze waren weer erg goed gelukt! Ik eet in de rest van het jaar bijna geen oliebollen, dus dan is het tijdens de feestdagen echt een traktatie!

 
 

Volg je me al op Instagram?


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie