Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #47 | Nieuwjaar en Nahko in Concert

Life Lately 47Het is alweer februari en de afgelopen maand ben ik rustig het nieuwe jaar in gerold. Met sportieve momenten, luie momenten, vers gebakken koekjes en een fantastisch concert van Nahko om de maand mee af te sluiten! Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 
 

Life Lately 47De eerste sneeuw van 2016 is gevallen en daarbij hoort natuurlijk een #snowfie!
 

Life Lately 47Met alle goede voornemens was het ook weer tijd om te beginnen met sporten. Dit was mijn eerste workout van 2016, wat stiekem best leuk was! Alleen spierpijn!
 

Life Lately 47Sporten is leuk, maar ik hou ook van lekker ontspannen naar Netflix kijken. Én met zelfgemaakte popcorn is de film sowieso al beter, toch?
 
Life Lately 47Ik had een recept op Pinterest gevonden voor een paar koekjes(i.p.v. de normale 20+) en ging ze bakken. Ik vond ze overigens niet super lekker, dus dat was weer jammer!
 
Life Lately 47Ik begin mijn werkdagen altijd met dit uitzicht! Soms is het druilerig, andere dagen is de lucht prachtig roze en geel!
 
Life Lately 47Dé ontdekking van 2016; vegetarische smeerworst. Ik heb orgaanvlees (zoals leverworst) jaren geleden principieel afgezworen, maar ik vond het wel erg lekker! Daarom is dit vega alternatief ideaal voor op een toastje.
 
Life Lately 47Het concert waar ik maanden naar heb uitgekeken: Nahko & Medicine For The People! Het was echt een fantastisch concert en het was zo bijzonder om eindelijk de man en band te ontmoeten omdat ik al jaren naar de muziek luister. Ben je benieuwd, luister dan even naar dit liedje om een idee te krijgen.
 
Life Lately 47En hier een foto samen met Nahko Bear, die geduldig met iedereen op de foto ging en een praatje maakte. Wel grappig om op zo’n manier op te merken dat hij eigenlijk heel klein is, haha!
 
Life Lately 47‘I believe in the good things coming’ is waarschijnlijk één van mijn favoriete zinnen uit zijn nummers, dus ik printte ‘m uit en nam het mee naar het concert. Ik hoopte op een handtekening, maar Nahko voorzag het ook nog even van wat wijze woorden!
 
Life Lately 47Het is nog maar februari, maar ik vind dat het eigenlijk wel voorjaar mag worden! Dus, tijd om de tulpen in huis te halen!
 
 
Volg je me al op Instagram?
@Itsaboutbeauty


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie