Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #48 | Klaar met winter en veel lekker eten!

Life Lately 48De winter is nog niet officieel afgelopen, maar ik ben er wel een beetje klaar mee. ‘s Ochtends vroeg de autoruiten krabben, de kou, het vieze weer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben blij dat februari voorbij is, hoewel het best een leuke maand was. In deze dit artikel neem ik je mee in mijn Life Lately.
 
 


Life Lately 48
Op naar Enschede met de trein! Een lange reis (door werkzaamheden 5 uur en 6 overstappen in totaal) dus ik goed voorbereid op pad gegaan met eten en drinken.

 
 

Life Lately 48Lekker lunchen bij Bar Celona in Enschede. Een leuke tent en je kunt hier zelf je hamburger beleggen met verschillende ingrediënten. Het was erg smakelijk!

 
 

Life Lately 48Soms heb je geen man nodig met Valentijnsdag. Ik kreeg heerlijke bonbons van een vriendin en ik had wat voor haar meegenomen. Why not?

 
 

Life Lately 48Mijn nieuwe camerband die ik op Ebay kocht kwam binnen. Je kunt in dit artikel meer lezen. Ik ben er helemaal blij mee en het past helemaal bij me.

 
 

Life Lately 48Ik ging eens mijn vriezer opruimen, die vol lag met zakken bevroren fruit. Dus heb ik alles in kant-en-klare zakjes gedaan zodat ik er eenvoudig een smoothie van kan maken. Wat is jouw favoriete recept?

 
 

Life Lately 48Lipstick problems. Ik draag niet eens zo vaak lipstick, en waarschijnlijk om deze reden. Het zit OVERAL!

 
 

Life Lately 48Bij het opruimen kwamen mijn ouders dit oude horloge van mijn vader tegen. En het leukste? Hij loopt nog! Omdat het precies de stijl is die ik mooi vind, heb ik deze mee naar huis genomen en draag ik dit horloge nu dagelijks. Ik vind het een mooie manier om zo’n persoonlijk item bij me te hebben.

 
 

Life Lately 48Afgelopen weekend bakte ik heerlijke chocolate chip cookies met volkorenmeel en kokosolie. Ze zijn dus net even iets gezonder dan de traditionele versie, maar minstens net zo lekker! Zaterdag komt het recept online.

 
 

Life Lately 48Het is voor het eerst dat mij opvalt dat veel winkels paaseitjes met salted caramel hebben. Wat is dat goddelijk! Alleen niet zo goed voor de lijn, want met deze nieuwe smaak is het wel heel moeilijk om jezelf in te houden.

 
 

Life Lately 48Een typisch gevalletje: kat pakt iets af en gaat er mee spelen zonder dat je het door hebt. Ik was mijn beauty blender al kwijt en kwam ‘m een paar dagen later tegen onder mijn bed. Totaal vernield door Milan natuurlijk, want zo’n spons is natuurlijk leuk speelgoed.

 
 

Volg je me al op Instagram?
@Itsaboutbeauty

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Nu krijg ik zin in frietjes haha!

  2 maart 2016 at 12:10
 • Reply Marleen Ophof

  Leuke foto’s! Ik vind je cameraband echt heel gaaf! Zoiets zoek ik ook nog 🙂

  4 maart 2016 at 14:26
 • Geef een reactie