Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #49 | Ziekenhuizen, rusten en uitzieken

Life Lately 49Zoals je onlangs al in mijn persoonlijke update kon lezen, heb ik weer een terugval van MS. In het ziekenhuis ben ik hiervoor behandeld en gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter. Deze Life Lately staat dan ook in het teken van ziekenhuizen, een infuus en rustig aan doen om zoveel mogelijk te herstellen. Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 
 

Life Lately 49

Ik had een vrijgezellenfeestje en het thema was Grease! Tijd dus om de blauwe oogschaduw en roze lippenstift uit de kast te trekken en als Sandy er een mooi feestje van te maken.

 

Life Lately 49De eerste middag in de zon op mijn balkon! Wat wat het opeens heerlijk weer!

 

Life Lately 49Afgelopen maand heb ik ook een nieuwe hobby ontdekt: hand lettering. Op deze manier kan ik al mijn creativiteit kwijt en leuke dingen schrijven, tekenen en versieren. Als je op Google of Pinterest zoekt, vind je vele leuke voorbeelden.

 

Life Lately 49Aan het infuus in het ziekenhuis. Door een terugval van MS moest ik helaas behandeld worden met Prednisolon, een sterke ontstekingsremmer. Hiervoor hoefde ik gelukkig niet in het ziekenhuis te slapen, dus dat viel weer mee.

 

Life Lately 49Twee van de drie dagen werd ik behandeld op een soort ligstoel. Hierdoor kon ik lekker lezen terwijl het infuus liep. De derde dag was ik op een bed ingepland, waardoor je toch iets minder lekker zit.

 

Life Lately 49Wat was ik uitgeput zeg! Ik ben echt zo moe geweest na deze behandeling! Ik heb dan ook volop dutjes op de bank gedaan, anders kon ik het echt niet volhouden. Gelukkig heb ik een fijne bank en was het niet echt een straf te noemen.

 

Life Lately 49Pannenkoekjes voor ontbijt! Een typische bijwerking van Prednisolon is dat je er heel druk van wordt in je hoofd. Ik dacht ‘s ochtends dat ik de wereld aan kon, en zelfs pannenkoekjes kon bakken. Alleen was kort daarna alweer al mijn energie op. Het was soms lastig om genoeg te rusten.

 

Life Lately 49Ik voel me echt een typische blogger met deze aankoop. Maar hey, ze zijn zo schattig!

 

Life Lately 49Ik ben gek op strikjes dus af en toe probeer ik eens wat anders te doen met mijn haar en kleding en dit is daar een goed voorbeeld van! Niet voor iedere dag, maar zeker ‘voor de leuk’.

 

Life Lately 49Het eerste ijsje van het jaar om te vieren dat we een vakantie geboekt hebben!

 

Life Lately 49Me time! Ik ben deze week weer begonnen met werken, dus ik genoot vooraf nog even van wat ontspanning.

 

Life Lately 49Aangezien ik een tijdje thuis was om te herstellen, heb ik ook veel yoga gedaan. Dat had ik al een tijdje niet meer zo veel gedaan. En Milan vindt het leuk om bij mij op m’n mat te komen liggen. Heel lief en schattig, maar hij gaat altijd precies in de weg liggen, haha!

 
 

Volg je me al op Instagram?
@Itsaboutbeauty

  

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Tineke

  Ik hoop dat je je inmiddels weer iets beter voelt! Wat sta jij toch altijd mooi op foto`s!
  Liefs

  6 april 2016 at 06:45
 • Reply Eilish

  Wat staat dat strikje je leuk!

  6 april 2016 at 12:10
 • Reply Manon

  Hopelijk voel je je al wat beter. Dat strikje is echt heel erg leuk

  6 april 2016 at 13:59
 • Geef een reactie