Follow:
Life Lately, Persoonlijk

Life Lately #50 | Bruiloft, MRI-scan en lekker eten

Life Lately 50April is weer voorbij gevlogen en de zon is zowaar te voorschijn gekomen! In de afgelopen maand deed ik veel leuke dingen, hoewel niet alles is vastgelegd op social media. Ik ging naar de bruiloft van mijn vriendin, ik slenterde over de vrijmarkt op Koningsdag (met het gelukkige bruidspaar) en ik ging -iets minder leuk- met infuus door de MRI-scanner in het ziekenhuis. Kijk je mee naar mijn Life Lately?
 
 

Life Lately 50Aan het begin van de maand moest ik opnieuw door de MRI-scanner. Dat had ik vijf jaar daarvoor voor het eerst gedaan, om de diagnose MS te stellen. Dit was alleen een routinematig onderzoek i.v.m. medicatie, maar echt leuk is het niet. En ik moest ook nog contrastvloeistof per infuus krijgen.

 
 

Life Lately 50Heerlijk genieten op het balkon! Ik werd iets te rood, maar hé! Het was erg lekker ontspannen in de warmte!

 
 

Life Lately 50Ik nam afgelopen maand het drastische besluit om te stoppen met de pil. In dit artikel lees je waarom ik hier voor koos want ik ben er helemaal klaar mee! Ik voel me op dit moment al veel beter, ben al 2 kg spontaan afgevallen en over 2 maanden schrijf ik een update met alle andere merkbare dingen.

 
 

Life Lately 50Ik had nog een pak pepernotenmix in de kast liggen die niet tot komende winter houdbaar was. Dus wat doe je dan, pepernoten bakken in april!

 
 

Life Lately 50Ieder jaar ga ik naar de rommelmarkt in het dorp waar ik opgroeide. De opbrengst gaat namelijk naar een goed doel, dus dan wil ik best wat leuke dingen kopen! Dit waren mijn aankopen van die dag.

 
 

Life Lately 50Wedding selfie! Mijn vriendin ging trouwen en wat was het een mooie dag en een mooi feestje!

 
 

Life Lately 50Hiep Hiep Hoera voor Koning Willem! Heb jij ook een oranje-tompouce gegeten?

 
 

Life Lately 50Dit is standaard hoe mijn haar eruit ziet, de ochtend na het wassen. Ik doe het ‘s nachts in een vlecht, dus dit is het resultaat!

 
 

Life Lately 50Ikea-koopjes: Callipo-ijsvormpjes en een leuk stofje voor een paar diy-projecten die ik binnenkort ga maken.

 
 

Life Lately 50Typisch Ebay, haha! Ik kocht een gezichtsroller van jade en hoewel de verkoper oprecht zijn best heeft gedaan om het goed beschermd te verzenden, kwam het alsnog gebroken aan. Hopelijk is het op te lossen met een beetje secondelijm.

 

Volg je me al op Instagram?
@Itsaboutbeauty


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie