Follow:
Life Lately

Life Lately #53 | Drukte en feestdagen met mijn vriend

workshop Werfzeep

Nou dames en heren, het jaar zit er op hoor. De afgelopen maanden waren op zijn zachtst gezegd hectisch en veel te druk, maar gelukkig deed ik ook veel leuke dingen. Zo ging ik naar een concert met vriendinnen en leerde ik mijn vriend kennen. De feestdagen vonden bij ons eigenlijk een beetje de hele maand plaats, met iedere week wel een feestje of etentje. Helemaal niet erg natuurlijk, maar het zorgt er wel voor dat ik nu absoluut bekaf ben. Vandaar ook dat het aardig stil was op Sweet Suzie, maar met deze Life Lately wil ik toch het jaar goed afsluiten. Kijk je mee naar mijn Life Lately?


 
Life Lately 53

De laatste tijd probeer ik zoveel mogelijk vegan te eten, omdat ik vanaf het nieuwe jaar helemaal over ga stappen op een plantaardig dieet. Dit was de eerste keer dat ik zelf een rode curry met tofu maakte. Hoewel het er niet per se het meest smakelijk uit ziet, was het erg lekker!

 
Life Lately 53

Mijn vakantie in Thailand komt steeds dichterbij en daarom besloot ik om alvast twee nieuwe bikini’s te kopen. Mijn oude is namelijk veel te groot sinds ik 12 kilo ben afgevallen, en soms is het ook gewoon tijd voor iets nieuws toch? Ik koos voor twee felle kleuren en kan nu al wegdromen van het heerlijke weer in Bangkok en Phuket.

 
Life Lately 53

Wist je dat je als vegan gewoon een tosti kunt eten? Ik testte alvast een versie uit met vegan speltbrood (Spelt Oerbrood van Jumbo) en de veganistische kaas van Wilmersburger. Ik vond ‘m heel lekker en de kaas smelt ook nog eens goed! Goed om te weten dat ik dit volgend jaar gewoon kan blijven eten!

 
Life Lately 53

Dit jaar vierden we SinterKerst&Nieuw met mijn vriendinnen en hun partners bij mij thuis. En wat hoort er dan onder de boom te liggen? Een heleboel cadeautjes natuurlijk! En mijn kat Milan, die natuurlijk even moest snuffelen tussen alle leuke dingen.

 
workshop Werfzeep

Ook was ik recentelijk aanwezig bij een workshop Werfzeep maken in Utrecht. Samen met een hele groep groene bloggers leerden we daar hoe je zelf zeep kunt maken, en konden we zelf een geur samen stellen uit bovenstaande flesjes. Klik hier door naar het artikel over Werfzeep.

 
Life Lately 53

Wat ik nog niet openlijk op mijn blog heb gezet, is dat ik sinds een tijdje het allerliefste vriendje heb. En naast deze leuke vent, krijg er ik ook een lieve poes bij! Want het leven als crazy cat lady is veel leuker als je vriend een crazy cat dude is. Dit schatje is in ieder geval wel een schootkat, in tegenstelling tot mijn eigen viervoeter Milan.

 
Life Lately 53

Onlangs was ik met mijn vriendje vegan poffertjes aan het maken. Hoewel we vooraf gewaarschuwd werden dat het wel eens een dieptepunt van de relatie zou kunnen worden door het nodige geduld en samenwerking dat nodig is, hebben we het prima gered en waren de poffertjes ook nog eens erg lekker. Dus, de eerste relatietest hebben we al doorstaan.

 
Life Lately 53

Hoe weet je of je collega’s creatief zijn? Wanneer ze een kerstboom van Post-Its aan de muur plakken zodat we een foto konden maken voor de Foute Kersttruien Dag. Compleet met ballen, een piek en een grappige haardband die over het beeldscherm hing.

 
Life Lately 53

Dit jaar heb ik besloten om niet zo hard meer mijn best te doen om mijn hele huis in kerfstsfeer te versieren. Normaal hield ik daar echt van, maar dit keer was ik te moe en te druk om echt mijn best te doen. Daarom heb ik eigenlijk alleen de kerstboom opgezet, waar Milan hier mooi voor poseert.

 
Life Lately 53

Met vriendinnen ging ik naar Leeuwarden om het concert van The Kilkenny’s en Scrum te zien. Vooral de eerste, een groep prachtige Ierse mannen, was ontzettend leuk om weer live te zien optreden. Het was dan ook een erg geslaagde avond!

 
Life Lately 53

Met een vriendin was ik naar de kerstmarkt in Groningen. Deze werd binnen gehouden in de A-kerk, wat een erg mooi gebouw is. Hoewel we de hoeveelheid en het koopwaar van de kraampjes wat vonden tegenvallen, was het toch leuk om nog een kerstmarkt bezocht te hebben.

 
Life Lately 53

Met alle collega’s van het werk gingen we in Groningen naar een lunch buffet voor Kerst. En daar koos ik er voor om nog een laatste keer te genieten van gerookte zalm op toast, pasta met mozzarella en biefstukreepjes. Lekker tegenstrijdig omdat ik vegan ga worden, maar ik had nog even tijd nodig om afscheid te nemen van dit eten. Los van het eten was het ook een erg geslaagde en gezellige tijd met mijn collega’s.

 
Life Lately 53

Wie Oud & Nieuw zegt, zegt natuurlijk oliebollen. In mijn kerstpakket zat een verpakking voor oliebollenmix die je in de oven kunt bakken. Hoewel ze niet vies zijn, is het toch heel gek omdat de buitenkant veel harder en stugger is. Als je dus de mogelijkheid hebt, zou ik het lekker blijven bakken in de frituurpan.

 
 

Volg jij op Instagram (SweetSuzie_) voor meer achter de schermen-foto’s. Hoe zag jouw Life Lately er uit?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Miss Deadline

  Leuke dingen allemaal!!! Leukste natuurlijk is je nieuwe vriend, ben maar een beetje jaloers hoor, dat je nota bene een crazy cat dude aan de haak hebt geslagen! Kan het beter? Dacht t niet! Hilarisch, de poffertjesrelatietest, blij voor jullie dat jullie het overleefd hebben. Fijne jaarwisseling en een vegan 2018!!
  Ps. Toffe kleuren, die bikini’s!

  30 december 2017 at 16:47
  • Reply Geanne

   Dankje Laetitia! Voor jou ook alleen maar de beste wensen voor 2018! En misschien vind jij ook wel zo’n leuke crazy cat lady, want dat is je van harte gegund!

   2 januari 2018 at 16:11
   • Reply Miss Deadline

    Hihi toch liever een dude dan een lady als het even kan hoor, maar toch bedankt! 😉

    2 januari 2018 at 21:00
 • Geef een reactie