Follow:
Life Lately

Life Lately: December #1

Life Lately December #1
Het is alweer tijd voor de laatste Life Lately van dit jaar want #2 komt na de jaarwisseling online. De eerste helft van december zit er al weer op en Kerst en Oud & Nieuw komen steeds dichterbij! De afgelopen twee weken heb ik weer de nodige foto’s met jullie gedeeld via Instagram. Zo ging ik twee keer winkelen bij Primark, had ik een Sinterkerst-feestje en zijn eindelijk mijn gloedjenieuwe visitekaartjes binnengekomen.
Kijk je mee?

Life Lately December #1Winkelen bij Primark in Hoofddorp! Het was een totale ramp qua treinverkeer en toen scheurde m’n tas ook nog eens… Midden in een plas… Heb je de Haul al gezien?

Life Lately December #1Het voordeel van die lange reis was wel dat ik lekker op de bank kon kruipen met mijn superwarme pyjamabroek en fijne sloffen. Een echte aanrader in dit gure winterweer.

Life Lately December #1Mijn bestelling van Sedona Lace is binnen! Helaas was de gratis oogschaduw al snel op, dus dat komt als het goed is later.

Life Lately December #1Mijn visitekaartjes zijn binnen! Ik heb ze gemaakt via Vistaprint en ik ben erg tevreden!

Life Lately December #1Dit zijn ze dan! Boven en rechtsonder zijn de kaartjes, linksonder is de stempel die ik er gratis bij kreeg… Mijn telefoonnummer heb ik even weggehaald, anders staat dat zo open en bloot op internet.

Life Lately December #1Ik fietste van mijn werk naar huis en kwam midden in een hagelbui terecht. Mijn muts ving het meeste op, maar die harde bolletjes in je gezicht is echt niet fijn!

Life Lately December #1Een fijne chocoladeletter van het werk. De G was op, maar er lag nog wel een C. Tja, dan moet je het streepje er zelf maar even bij denken he?

Life Lately December #1Klaar voor Sinterkerst met vriendinnen! Tasje is van Primark, het horloge is van Ernest en de zilveren ring met parel is van Accessorize.

Life Lately December #1Tijd voor een nieuw boek. Deze heb ik al eens gelezen maar dat was jaren geleden. Het gaat over het leven van een westerse vrouw in India. Ik wil zelf heel graag nog een keer naar India, dus dit is een goede eyeopener.

Life Lately December #1En gisteren ben ik weer naar Primark geweest. Ik moest iets terugbrengen van de vorige keer, en besloot om nu naar de nieuwe winkel in Almere te gaan. Dit is maar 40 minuten met de trein vanaf Zwolle, dus dat is ideaal. Ik kwam thuis met alleen een pyjamabroek (ja, nog 1) en kledinghangers. Heel netjes toch?

Volg je mij al op Instagram? Mijn username is: Itsaboutbeauty

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lin

    Pyjamabroeken kun je ook nooit te veel hebben!! Mooie strakke visitekaartjes heb je gemaakt 🙂

    15 december 2012 at 14:07
  • Geef een reactie