Follow:
Bloggen, Life Lately

Life Lately stopt tijdelijk

life lately stopt tijdelijk

Eigenlijk had maandag al een nieuwe Life Lately moeten verschijnen. Ik merkte dat ik het de afgelopen tijd al steeds uitstelde en het niet zo leuk meer vond om dit type artikel te maken. Daarom heb ik nu besloten om, tijdelijk, geen Life Lately-postst meer online te zetten. Hierin gaf ik jullie altijd een kijkje in mijn leven door mijn foto’s van Instagram te plaatsen. Op dat platform blijf ik natuurlijk wel actief, dus je kunt me daar gewoon blijven volgen. Het maken van deze artikelen vraagt best wat tijd en het voelt nu als een verplichting. Daarom voorlopig geen updates meer, hoewel ik denk dat ik ze in de toekomst wel weer op ga pakken.
 
Wil je op de hoogte blijven, volg mij dan via Instagram. Mijn gebruikersnaam is Itsaboutbeauty.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply me

  Heb geen instagram dus het ga je goed.

  2 juli 2014 at 11:42
 • Reply Manon

  Jammer!

  2 juli 2014 at 12:33
 • Geef een reactie