Follow:
Persoonlijk, Reizen, Travel

Vakantie!

Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt is het je misschien al opgevallen; ik ga op vakantie!

Vanmiddag vertrek ik met drie vriendinnen richting Schiphol. Vanaf daar gaan we per bus naar London en dan reizen we per trein door naar Hastings, een ontzettend schattig standje pal aan de zee. Natuurlijk gaan we op de laatste dag nog even flink shoppen in London!

Dat ik op vakantie ga houdt wel in dat ik niet of nauwelijks kan reageren op jullie berichtjes. We nemen express geen laptop mee en ik heb alleen internet op mijn telefoon als er in een winkel/restuarant gratis wifi is. Maar, ik blijf wel gewoon foto’s maken met Instagram en die zal ik dan allemaal tegelijk uploaden zodra er weer internet is.

Wil je dus op de hoogte blijven van mijn belevingen op vakantie, volg me dan op Instagram!
Mijn username is: Itsaboutbeauty
Je kunt me ook volgen via Twitter, @Itsaboutbeauty_

Mijn koffer is in ieder geval gepakt en ik ben helemaal klaar voor mijn vakantie!

Hier nog even een paar afbeeldingen van het stadje waar wij naartoe gaan.
Bron foto’s: Google

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Paula

    Ziet er super leuk uit! Veel plezier! 🙂

    13 juli 2012 at 11:16
  • Geef een reactie