Follow:
Fashion

LIFE | What’s in my bag #3

What's in my bagTijdens mijn vakantie in Turkije kocht ik deze leuke tas van Michael Kors, die natuurlijk een echte nepperd is. Maar ik vind ‘m erg leuk, het materiaal is mooi en ik kan er al mijn spullen in kwijt. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn handtas en open ik alle vakjes, ritsen en mijn toilettas. Wil je zien wat ik op een gewone dag zoal met me meesleep, lees dan verder. 
 
 

What's in my bag
Ik gebruik al zeker een jaar deze tasinzet van Primark. Hierin berg je al je spullen op en als je dan een andere handtas pakt, hoef je niet alles over te pakken en vergeet je ook niets. In deze Michael Kors zit deze inzet ook weer, en het past er perfect in. Ik kan zo ook in één oogopslag zien waar bijvoorbeeld mijn portemonnee is, en hoef niet in mijn tas te graven. 
 
 
What's in my bag
De eerste twee voorwerpen in mijn tas mogen natuurlijk nooit vergeten worden: mijn portemonnee en telefoon. Een telefoon laat ik voor een kleine boodschap soms nog wel eens thuis, als ik bijvoorbeeld alleen even naar de supermarkt moet fietsen. In andere gevallen gaat ‘ie altijd mee. Mijn portemonnee is van Target en kocht ik jaren geleden in Amerika. Tot op de dag van vandaag heb ik nog niet de behoefte gehad om een andere te kopen, helemaal omdat deze zo mooi blijft (is echt leer). Het hoesje van mijn telefoon heb ik besteld via deze website.
 
 
What's in my bag
Als blogger mogen een notitieboekje en pen natuurlijk niet ontbreken. Dit is waar ik ideeën voor een artikel opschrijf, uitwerk of waar ik een boodschappenlijstje in schrijf als ik voor iets specifieks ga winkelen. Het boekje is van Action en de pen is van Hema. In mijn tas zit ook standaard een setje oordopjes, zodat ik zeker weet dat ik altijd naar muziek kan luisteren. En in het zilveren doosje zitten mijn visitekaartjes die ik via Vistaprint bestelde.
 
 
What's in my bag
Dan is het tijd voor alle make-upproducten en verzorgingsartikelen in mijn tas. Ik heb in allerlei vakjes wat zitten en bij elkaar heb ik altijd een perfecte mix bij me van dingen die ik nodig zou kunnen hebben. Denk aan haarelastiekjes, speldjes, een pleister, tissues en blotting papers om een glanzend gezicht tegen te gaan. De linker lipstick is  Maybelline Color Sensational in 630 velvet Beige en de rechter is Bourjois Rouge Edition in 17 Rose Millésime. Deze horen eigenlijk thuis in onderstaand toilettasje, maar ze zaten nu toevallig los in mijn tas.

 
 

What's in my bag
En dan is dit de inhoud van mijn kleine toilettasje die ik ook bij Primark kocht. Hierin zitten allerlei handige dingen zoals deodorant, poeder, nagelvijl, ibuprofen, handcrème en een parfumsample om mij snel op te kunnen frissen. Ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat ik de meeste dingen niet veel gebruik, maar ik vind het wel fijn om te weten dat ik dit bij me heb als het moment zich aandient.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Wendy

  Zo’n tasinzet lijkt me echt zo super handig. Ik heb ze ook gezien bij de Primark, maar twijfelde toen nog. Nu heb ik er spijt van dat ik het niet heb meegenomen. Leuk om te zien wat je allemaal mee neemt in je tas.

  9 november 2014 at 01:23
  • Reply Geanne

   Ik zag toevallig dat Kruidvat ze deze week ook in de reclamefolder heeft staan. Misschien nog iets voor jou?

   9 november 2014 at 16:59
 • Geef een reactie