Follow:
Lifestyle

Lifestyle | Welke apps moet ik installeren?

samsung galaxy s4 white
Gisteren heb ik een nieuwe telefoon gekocht, namelijk de Samsung Galaxy S4. Nu kan ik eindelijk weer nieuwe apps installeren, mijn oude model (Samsung Galaxy S2) kon de nieuwere apps namelijk niet eens meer installeren. Nu vraag ik mij natuurlijk af: welke apps kun jij me aanbevelen? Ik maak gebruik van de Google Play Store en ben op zoek naar leuke, gratis, apps. Laat je je suggesties achter in de comments?

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Carmen

  Veel plezier met je nieuwe telefoon! Zelf heb ik een IPhone en raad je sowieso Whatsapp aan, Twitter, Instagram, Bloglovin, Spotify, Snapchat en Piclab aan. Hopelijk heb je er wat aan!

  10 april 2014 at 06:19
 • Reply Tineke

  De Pinterest ap! Ik vind het zo leuk om onderweg plaatjes te kijken!
  Liefs

  10 april 2014 at 08:13
 • Reply Alexa Land

  Mooie telefoon: instagram, whitagram en de weheartit app!

  10 april 2014 at 09:22
 • Reply Anne

  2048, super leuk spelletje 😛

  10 april 2014 at 09:44
 • Reply Simone

  Ik heb deze telefoon ook! Al sinds hij uitkwam hihi. En ik had ook de S2! Maargoed, mijn apps zijn: Whatsapp, NS Reisplanner, Twitter, Outlook, Facebook, Instagram, 9292, KPN MB meter, FB Messenger, Albert Heijn Appie App, 9gag, Shazam, ABN AMRO, Nu.nl, Bloglovin, H&M, Photo Grid, Reclamefolder,Netflix, Pinterest, VCSO Cam

  10 april 2014 at 09:59
 • Reply Carola | thevelvetroses.com

  Deze telefoon heb ik ook sinds 2 weekjes. Ik vind hem erg fijn! Zelf heb ik er nog niet zoveel apps op staan, alleen instagram en whatsapp. Maar net als andere zeggen is de bloglovin app ook erg handig!

  12 april 2014 at 10:56
 • Reply Geanne

  Bedankt voor jullie suggesties! Ik heb ze geïnstalleerd! 🙂

  14 april 2014 at 11:02
 • Geef een reactie