Follow:
Beauty

Look met INGLOT pigment

Zoals jullie al eerder op mijn blog konden lezen is er een INGLOT winkel in Zwolle.
Ik heb daar een heel mooie bruine pigment gekocht en daar deze look meegemaakt.

Wil je weten hoe ik dit heb gedaan? Lees dan snel verder!

Toen in even bij de nieuwe INGLOT winkel ging kijken moest ik natuurlijk iets kopen om eens te proberen. Aangezien ik nog geen pigment-shadows heb, leek me het een goed idee om daar een potje van te kopen.

Deze kocht ik:


De pigment is een bruine/koperen kleur met een glansje. Het kleurnummer is 13, maar heeft helaas geen leuke naam.


Hoe heb ik deze look gemaakt?

Ik heb als eerste een eyelid-primer op mijn oogleden gedaan, wat concealer onder mijn ogen en dit afgepoederd. Daarna heb ik de highlighter uit het palet In The Nude van het merk ’17’  gebruikt in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen.

Ik ben met een fijne oogschaduwkwast in het potje pigment gegaan en heb een beetje in het dopje gedaan, om niet zoveel te knoeien. Dit heb ik daarna aangebracht over bijna het hele ooglid, ik heb alleen in de binnenste hoekjes ruimte gelaten voor de highlighter.

Daarna heb ik ‘Bronze Seduction’ van Maybelline New York aangebracht in de arcadeboog. Dit is ook een bruine/brons tint maar is net iets donkerder dan het pigment.

Dit ging ik blenden zodat er geen harde overgangen meer te zien zijn en alles mooi in elkaar overloopt.

Daarna heb ik de look afgemaakt met de ‘Exaggerate Liquid Eye Liner’  van Rimmel in de kleur 001 Black.
De mascara is Everlong Lenghtening Mascara van Yves Saint Laurent.

P.S. Op de foto’s is te zien dat ik wat fall-out  onder mijn ogen heb van het losse pigment. Pas hier dus mee op als je de deur uitgaat want het zit er een beetje gek uit. Haal dus altijd nog even een kwast onder je ogen en over je wangen. Dan heb je het probleem niet.

 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply laugoesjournal

  Fard au Papìeres = scheet op papier 😛 hiehiehie. Maar wel mooi kleurtje.

  6 oktober 2011 at 13:58
  • Reply Geanne Schutter

   Kijk, altijd handig iemand die Frans spreekt! Wel een beetje een gek woord om op zo’n potje make-up te zetten. Ik denk niet dat dat de echte naam is. Maar waarom staat het er dan op?:P
   Ik zal ook even op jouw blog kijken!

   6 oktober 2011 at 14:07
 • Reply laugoesjournal

  @Geanne: Nou, ik heb de vertaling niet goed zie ik net:P Fard betekent Schmink of Make-Up, hahah. In het engels betekent het wel scheet, maar dan met een t volgens mij, nouja. Zo goed ben ik dus in frans 😛 Hiehie. Dan weet je even wat de echte betekenis is (: Thanks! 🙂 En ja, er komen denk ik nog wel meer teksten op, (er staan al meer teksten dan verstoppertje op, maar moet even tijd zien te vinden met ons drukke rooster nu )

  6 oktober 2011 at 14:29
 • Reply Deb

  Mooie look! Deze kleur zou ook echt wat voor mij zijn!

  7 oktober 2011 at 10:50
  • Reply Geanne Schutter

   Het lijkt wel wat op de look die jij laatst online zette, ook met zo’n mooie bruine/koperen kleur. Me Likey 🙂

   7 oktober 2011 at 17:52
 • Reply teddlicious

  Hele mooie look!

  7 oktober 2011 at 20:09
 • Geef een reactie