Follow:
Beauty

Look voor de feestdagen met w7 In The Nude

Look voor de feestdagen met w7 In The NudeKerst, Oud & Nieuw en allerlei feestjes met vrienden en familie. De feestdagen zijn aangebroken en daar hoort natuurlijk mooie make-up bij. Het is dé tijd van het jaar om je extra op te doffen, een felle lipstick uit de kast te halen en gewoon flink uit te pakken. Ook ik heb mijn kwasten erbij gepakt en heb een make-up look gemaakt voor deze feestperiode. Ik koos voor een bold lip en subtiele kleuren rond mijn ogen. Ik vertel je hoe ik dit heb gedaan!
 
Onlangs won ik bij een winactie het prachtige w7 In The Nude palette en dit is het enige product wat ik voor mijn ogen gebruikt hebt. Het is een voordelige palette en is bij tal van winkels verkrijgbaar. De kleuren komen ook in veel andere palettes voor dus wat je ook in huis hebt, waarschijnlijk kun je deze look er mee maken.

 
 

Gebruikte producten

Look voor de feestdagen met w7 In The Nude
Bovenstaande producten gebruikte ik voor mijn gezicht. Ik heb hiervoor geen stap-voor-stap van gemaakt want het spreekt eigenlijk voor zich. Een primer om er voor te zorgen dat je make-up goed blijft zitten gedurende de dag, en een long-lasting concealer om de hele dag (en nacht) oneffenheden uit het zicht te houden. Voor poeder kan ik iets matterend aanraden. Zo voorkom je dat je gezicht gaat lijken op een vette oliebol. 
 
Look voor de feestdagen met w7 In The Nude
Als je je gezichtsmake-up hebt aangebracht, is het tijd voor de ogen. Dit palette heeft weinig fall-out (er valt geen oogschaduw vanaf je kwast of ogen op je wangen) dus je kunt dit prima als laatste doen. Vergeet niet een primer te gebruiken zodat de oogschaduw op zijn plek blijft zitten. De kleuren die ik hebt gebruikt zorgen voor een subtiele kleur. Dit is aan te raden als je een felle lipstick gebruikt. Houd je je lippen neutraal of gebruik je alleen wat lippenbalsem, dan kun je juist intensere kleuren gebruiken voor je ogen.
 
Ik begon met de gouden kleur in het palette (Sun Kissed) over het hele ooglid aan te brengen. Dit is de basiskleur. In de arcadeboog, of crease, koos ik voor een donkerbruine kleur om diepte te geven. In dit palette is dat de kleur Coffee Cup, maar je kunt natuurlijk ook een ander merk of kleur gebruiken. In de buitenste hoekjes gebruikte ik de meest rechter kleur, Fashionista. Deze heeft een paarse tint en is goed te combineren met gouden en bruine kleuren.
Onder mijn onderste wimperrand gebruikte ik dezelfde drie kleuren. De gouden kleur gaat in de binnenste hoeken van je oog, de bruine en paarse kleur aan de buitenkant. Als je de look zacht wil houden, sla je oogpotlood over en gebruik je alleen oogschaduw. Wil je liever wel een oogpotlood aanbrengen, dan is een bruine kleur het beste. Zwart is al snel te hard in je gezicht en een bruine kleur is subtieler en zachter.

Als je een lipstick de hele dag wil dragen, kan ik je aanraden om eerst een lippotlood aan te brengen. Hierdoor blijft de lipstick beter zitten, helemaal als je veel gaat eten. Ik koos voor een prachtige rode kleur van The Body Shop in Red Siren. Deze is niet uitdrogend voor de lippen en blijft hierdoor langer mooi. Maar let op; als je een felle kleur kiest, moet je deze vaker bijwerken en is er het gevaar dat het met eten op je tanden (of erger; rond je hele mond) komt te zetten. Maar de feestdagen zijn wel perfecte momenten voor een opvallende lipkleur!
 

Look voor de feestdagen met w7 In The Nude
 
En tadaaa, dat is mijn complete look voor de feestdagen. Niet over de top, geen ingewikkelde technieken en dat ook nog eens met een betaalbaar oogschaduwpalette. Als je w7 nog niet geprobeerd hebt, kan ik je deze palettes echt aanraden!

 

Close up van de ogen

Look voor de feestdagen met w7 In The Nude

 

Wat wordt jouw look voor de feestdagen van 2014?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bethany

  Supermooi meis

  18 december 2014 at 09:23
 • Reply Manon

  Prachtige look!

  18 december 2014 at 20:49
 • Geef een reactie