Follow:
Beauty

Nieuwe favoriet | L’Oreal Color Riche lipstick in Erotique

Loreal Erotique lipstickHoera! Nu ik geen acne-medicatie meer slik die mijn lippen uitdroogt, kan ik weer lipsticks dragen! Het is bijna een jaar geleden dat dit kon en dit heugelijke feit vierde ik met de aankoop van een nieuwe lipstick. De Color Riche Lipstick van L’Oreal in de kleur Erotique is een geliefde kleur onder bloggers en daarom wist ik direct dat ik deze wel móest proberen! En dat was zeker de moeite waard want dit prachtige product is nu mijn favoriete lipstick! Meer weten over dit product, lees dan verder.
 
 
Loreal Erotique lipstick 
Deze Erotique lipstick had ik al lang in mijn vizier. Ik zag vele bloggers vol enthousiasme praten over dit product, en dat is voor mij reden genoeg om het zelf te testen! Omdat ik al bijna een jaar geen lipstick kon verdragen op mijn lippen, wilde ik nu weer rustig beginnen. Daarom koos ik voor een neutrale kleur en een formulering die niet uitdroogt. Color Riche Erotique is goed door die test gekomen. Hij is zacht op mijn lippen, het droogt niet uit en het blijft ook nog eens een hele poos zitten. Ik was dus direct al onder de indruk.
 
 
Loreal Erotique lipstick 
De kleur is heel veelzijdig voor verschillende huidskleuren. Toen ik swatches bekeek op Google, zag ik dat de kleur steeds net weer een beetje anders is, afhankelijk van je teint. Ik ben van nature heel bleek, dus ik moet wel een beetje oppassen met de kleuren die ik op mijn gezicht smeer. Gelukkig is deze lipstick een beetje rozig van kleur, en past het prima bij mij.
 
 
Loreal Erotique lipstick 
Het is gewoon een prachtige lipstick, daar kan ik kort over zijn. Het is een neutrale kleur met een roze ondertoon. Het slaat dus niet zo dood als de vele nudes op de markt die een bruine ondertoon hebben. Het lijkt heel natuurlijk en geeft je lippen net dat beetje extra.
 
 
Loreal Erotique lipstick
Loreal Erotique lipstick 
Ook de verpakking is wat mij betreft prima. Een mooie, metalen huls zorgt er voor dat je ‘m gerust in je tas kunt gooien. Er zal niets mee gebeuren. Dat is ook omdat de dop echt ‘klikt’ en niet zomaar open gaat. Deze Color Riche Lipstick van L’Oreal is dus zeker de hype waard en het is geen wonder dat het zo’n geliefd product is! Je hoeft geen beautyblogger te zijn om te zien dat dit een prachtige lipstick is.
 
 
Deze lipstick van L’Oreal is voor €14,99 verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. En omdat er regelmatig acties zijn met L’Oreal, kun je ‘m waarschijnlijk voor een lagere prijs scoren.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik zou het zelf niet dragen maar ik vind hem bij jou heel goed staan!

  7 november 2015 at 11:34
 • Reply lovelowbudget

  Ja, wauw! Mooie kleur. Ik zou ‘m zelf ook zo kunnen dragen. Echt een herfstkleur. Prachtig!

  7 november 2015 at 12:07
 • Reply Diolifestyle

  Ik vind de kleur heel mooi! net als je look! Een mooie everyday look!

  7 november 2015 at 12:18
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ja deze kleur is prachtig! ik wilde deze laatst ook halen, maar bedacht mij toen dat ik al 3 van dit soort kleurtjes had!

  7 november 2015 at 13:57
 • Reply Beautybylj

  Wauw ik vind het een hele mooie kleur!! Staat je goed! X

  7 november 2015 at 22:04
 • Reply Jeapiebel Choosebeautiful

  Mooi review en een mooie look maak je met deze lipstick.
  Goed tips over de huid teint. En je beetje moet wel een beetje oppassen met de
  kleuren.

  9 november 2015 at 12:45
 • Geef een reactie