Follow:
Beauty

L’Oreal True Match N1 voor bleke winterhuidjes

L'Oreal True Match c1 n1
Het is hartje winter en mijn huid is op zijn witst. Dat is normaal gesproken niet zo’n probleem, maar wel als je hierdoor niet de juiste kleur foundation kunt vinden. Andere meiden met een super lichte huid zullen het probleem herkennen en zoeken misschien net zoals ik naar een oplossing. En die vond ik in mijn oude vertrouwde foundation van L’Oreal, maar dan in een kleur die we in Nederland niet hebben. Ben je benieuwd hoe dit zit, lees dan verder.
 
 
Al jaren gebruik ik trouw de True Match Foundation van L’Oreal. Het is gewoon een goed product, alleen is het nog best lastig om je ‘true match’ te vinden. In de Nederlandse winkels zijn maar een aantal kleuren verkrijgbaar, terwijl er wél meer kleuren gemaakt worden. En dus ging ik op onderzoek uit toen ik hoorde dat er misschien toch een goede kleur verkrijgbaar is voor dames met een lichte huid.
 
 
loreal True Match c1 n1D
 
De collectie van True Match is opgedeeld in drie categorieën: C – voor koele tinten, W – voor warme tinten en N – voor een neutrale tint in je huid. Er zijn verschillende manieren hoe je erachter kunt komen welke tint jij in je huid hebt, en bij mij was dat altijd een koele tint. C1 is de lichtste kleur foundation van L’Oreal die je in Nederland kunt kopen. En de foundations van andere merken zijn eigenlijk allemaal nog donkerder. En dus was C1 in Rose Ivory de foundation die ik gebruikte. Natuurlijk zag ik ook wel dat het eigenlijk iets te rood was voor mijn gezicht, maar een andere oplossing zag ik zo snel niet. En dat is ook direct het probleem in Nederland. Er zijn wel andere kleuren, maar die kun je hier niet kopen.
 
 
loreal True Match c1 n1C
 
Op Amerikaanse blogs zag ik steeds vaker de True Match foundation in N1 Ivory voorbij komen. Deze is veel geler van de C1 en lijkt daarom ook lichter op de huid. Na een relatief kleine zoektocht kwam ik tot de conclusie dat je bij FeelUnique.com deze foundation kunt bestellen. Ik besloot de gok te wagen en bestelde de N1 foundation. Deze kleur lijkt op het eerste gezicht wel donkerder dan C1, maar door de gele tint blend het beter met mijn huid en valt het dus juist minder op.
 
 
L'Oreal True Match c1 n1
 
Het was het beste wat ik had kunnen doen, want deze kleur past veel beter bij mijn bleke huid. Hoewel ik altijd heb gedacht dat mijn huid een koele tint had en ik dus iets met een roze ondertoon moest kiezen, blijkt dat nu even anders te werken. Het wil niet zeggen dat ik opeens een andere onderkleur in mijn huid heb, maar ik zie gewoon dat de gelere foundation beter staat dan die met een roze gloed. Goed om te weten dus, want niemand wil met de verkeerde kleur foundation op je gezicht de deur uit gaan.
 
 
loreal True Match c1 n1B

Full face met nieuwe foundation in de kleur N1 Ivory

 
Daarom dat ik ook een heel artikel schrijf over het bestaan van deze specifieke kleur N1 Ivory. Heb jij ook een ontzettende lichte huid en kun je bij de drogist niet de juiste kleur foundation vinden, kijk dan eens online op internationale websites. Soms kun je in Nederland gewoon niet die ene kleur uit het assortiment krijgen, terwijl die wel verkocht wordt in andere landen. Ik hoefde voor mijn betere match dus niet eens van merk te veranderen, want de True Match foundation gebruik ik al zo’n twee jaar. Alleen nu heb ik een kleur gevonden die in de winter beter bij mijn huidskleur past. Ik kan me voorstellen dat ditzelfde principe geldt als je huid wat donkerder is. Misschien is er voor jou ook wel een andere kleur verkrijgbaar van je favoriete foundation, en vind je op deze manier een betere match met je eigen huidskleur.
 
 
loreal True Match c1 n1A
 
Ik heb in het verleden vaker producten besteld bij FeelUnique.com en ik heb er nooit problemen mee gehad. Als je boven de €15 bestelt, zijn de verzendkosten ook nog eens gratis. Geen slechte deal dus! Deze foundation van L’Oreal is trouwens ook nog goedkoper bij deze webshop, wat ook wel belangrijk is. En ze verkopen ook merken die we in Nederland moeilijker kunnen krijgen. Een goed excuus om dus eens lekker te gaan shoppen!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Manon

  Dit is misschien wel iets voor mij ik heb ook zo een bleke huid

  8 januari 2015 at 20:51
 • Reply Kiss & Make-up

  Wat goed dat je eindelijk een kleur hebt gevonden die perfect matcht! Heb over deze foundation al veel goeds gehoord, maar heb ‘m zelf nog nooit geprobeerd.

  9 januari 2015 at 15:47
 • Reply Cindy

  Fijn! Ik heb je artikel gevonden omdat ik zocht naar de n1 foundation (de favoriet van Dita von Teese, zo hoorde ik), en ik heb hem gevonden. Super bedankt! 🙂 De kleur staat je hartstikke mooi, btw. Ik heb net zo’ n lichte huid.

  9 april 2015 at 22:18
 • Geef een reactie