Follow:
Beauty

Make-up les bij Bobbi Brown

Zoals ik al eerder schreef is er een Bobbi Brown counter in de Douglas in Zwolle. Ik kreeg daar het aanbod om gratis eens een make-up les te boeken met de vaste make-up artist van het merk.

Ben je benieuwd wat ik daar van vond?

Toen ik een afspraak ging maken had ik aangegeven dat ik graag de les voor ‘Flaweless Skin’ zou willen doen. Nu is mijn huid een hopeloos geval dus ik wou liever switchen naar de ‘Smokey Eyes’  want ik heb daar nog nooit instructies voor gekregen.  Dat was geen probleem. Sterker nog, ze bood aan om gewoon allebei een beetje te doen.

De make-up artist van Bobbi Brown die mij ging helpen was Daniëlle.

Ze had van te voren al aangegeven dat het het beste is om in ieder geval mijn mascara af te laten als ik langs zou komen. Zo zou het effect van hun mascara beter te zien zijn. Dus mijn mascara had ik er thuis al afgehaald. In de winkel heeft ze mijn foundation eraf gehaald en een lekkere crème opgedaan.

Eerst gingen we op zoek naar de juiste foundation. Ik zit in de ‘vette huid’ categorie en er waren een paar producten die daarvoor geschikt zijn. We hebben de kleur bepaald, de consistentie (vloeibare foundation, crème foundation en poeder foundation) en uiteindelijk is de vloeibare het mooiste voor mij.Mijn oneffenheden werden weggewerkt met een ‘Touch Up Stick’ en ik kreeg ook nog een mooie blush op.

Toen gingen we verder met de smokey eyes. Ik denk dat jullie al wel een beetje weten hoe je dit kunt maken, maar ik leg even uit zoals zij het aan mij vertelde. Ze begon met een heel lichte champagne kleur over het hele ooglid, tot aan je wenkbrauw. Daarna kwam een medium bruine kleur over het bewegende ooglid. Uiteindelijk werd een heel donker bruine kleur gebruikt voor net boven de wimperrand. Ook gebruikte ze een gel-liner en liet ze zien hoe je dit het makkelijkste thuis kunt aanbrengen. Gewoon stipjes zetten bij de wimper-aanzet, er een lijntje van vormen en de ‘wing’ in de lijn van je neus/ooghoek/wenkbrauw zetten. Dan trek je de lijn in 1 strakke beweging terug naar het midden. Dus niet zelf bochtjes gaan tekenen, maar gewoon strakke lijnen. Als je dan recht vooruit kijkt heb je de perfecte look. Ze sloot af met een ‘Lash Glamour’ mascara.

Ik kreeg nog een mooie lipgloss op en eigenlijk zou ik zo door kunnen naar een glamour feestje. Helaas moest ik heel degelijk nog boodschappen doen, maar ik zag er in ieder geval mooi uit!

Hier volgt een lijstje van de producten die gebruikt zijn:

Gezicht:
Dagcrème: Oil Control Lotion
Oogcrème: Eye Cream
Foundation: Natural Finish Foundation in Ivory
Touch Up Stick in Ivory
Tinted Eye Brightner
Blush: Nectar

Lippen:
Lip Gloss: Hot Pink

Ogen:
Kleur 1: Mat, 15  (all over)
Kleur 2: Shimmer, 15 (bewegend ooglid)
Kleur 3: Shimmer, 16  (Wimperrand)
Gel-liner: Ultra Fine Liner in Caviar Ink 27
Mascara: Lash Glamour

Ik ben echt wel heel erg blij met het resultaat. Het is een mooie look voor een feestje en de make-up artist was super aardig en behulpzaam. Een normale les duurt zo’n twintig minuten, maar ik heb er wel een uur gezeten. Wat een goede service zeg! En dat alles koste me geen cent. De lessen zijn helemaal gratis!

Wat vinden jullie er van? Heb je zelf ook wel eens een make-up les gehad in een winkel?

Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply teddlicious

  mooie look!

  8 november 2011 at 18:23
 • Reply teddlicious

  mooie look!

  8 november 2011 at 18:23
 • Reply Laura Louise de Bruyn

  Heb je nog producten aangeschaft? Want je huid ziet er super soft en rustig uit zo! B-e-a-u-t-i-f-u-l x

  8 november 2011 at 22:10
  • Reply Geanne Schutter

   Nee, heb niets gekocht want het is DU-HUUR! Maare, nee m’n huid zag er niet zo mooi uit, haha! Heb een middeltje van de dokter gekregen waar mijn huid nogal op reageerde, dus heb even wat moeten photoshoppen. Anders had het de make-up onrecht gedaan;)

   12 november 2011 at 22:23
 • Reply Laura Louise de Bruyn

  Heb je nog producten aangeschaft? Want je huid ziet er super soft en rustig uit zo! B-e-a-u-t-i-f-u-l x

  8 november 2011 at 22:10
  • Reply Geanne Schutter

   Nee, heb niets gekocht want het is DU-HUUR! Maare, nee m’n huid zag er niet zo mooi uit, haha! Heb een middeltje van de dokter gekregen waar mijn huid nogal op reageerde, dus heb even wat moeten photoshoppen. Anders had het de make-up onrecht gedaan;)

   12 november 2011 at 22:23
 • Reply ons

  Is dat je nieuwe haarkleur ??? Super hoor !!
  Je zag er natuurlijk weer perfect uit.

  ons

  8 november 2011 at 23:01
 • Reply ons

  Is dat je nieuwe haarkleur ??? Super hoor !!
  Je zag er natuurlijk weer perfect uit.

  ons

  8 november 2011 at 23:01
 • Geef een reactie