Follow:
Beauty, Reviews

De handige Maybelline oogschaduw en primer in één

Maybelline Color Tattoo Creme de roseAls je een mooie look met oogschaduw maakt, wil je natuurlijk wel dat deze de hele dag mooi blijft zitten. Mijn ervaring is dat bijna alleen de duurdere eye shadow primers van Urban Decay en Too Faced dat goed doen. Maar gelukkig is er ook een budget topper in nieuwe kleuren die precies hetzelfde doet! Ik laat je meer zien van Maybelline Color Tattoo in Crème de Rose.
 
De meesten zijn waarschijnlijk wel bekend met deze populaire Color Tattoos van Maybelline. Ik heb er al twee en zou er niet meer zonder kunnen! Ik gebruikte ze al als eye shadow primer, maar de kleur was dan wel altijd vrij heftig. Met de komst van de twee matte kleuren is dat voorbij. Er is een gele en een roze ondertoon, en beide zijn dus mat. Hierdoor kun je het combineren met veel meer kleuren oogschaduw. Er wordt ook gezegd dat deze twee nieuwe kleuren goede dupes zijn voor Soft Ochre en Painterly Paint Pots van MAC. Zelf heb ik geen paint pots dus dat kan ik niet vertellen, maar de kleuren zijn vrijwel identiek.
 
Merk: Maybelline
Naam: Color Tattoo 24hr Creamy Mattes in Crème de Rose 51
Verkrijgbaarheid: Bij de meeste drogisterijen
Prijs: €9,99
 
 
Maybelline Color Tattoo Creme de rose
 

Wat belooft Maybelline Color Tattoo?

“De meest langhoudende oogschaduw ooit, de Color Tattoo van Maybelline New York! Deze gel textuur is gemakkelijk op te brengen en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. Brengt intense kleuren die de hele dag perfect op je oogleden blijven zitten. In sommige tinten is gebruik gemaakt van parelmoerdeeltjes voor een driedimensionaal effect. Je kunt de Color Tattoo met je vingertoppen of met een kwastje aanbrengen. Wil je jouw look intenser maken? Breng dan meerdere laagjes aan.”

 
 

Maybelline Color Tattoo Creme de rose
Maybelline Color Tattoo Creme de rose
 

Wat vind ik van Maybelline Color Tattoo?

Ik was al bekend met dit product, omdat ik er al twee andere kleuren van heb; On and On Bronze en Pink Gold. En omdat ze zo goed bevallen, hoefde ik niet lang na te denken om de nieuwe matte kleur te kopen. Het enige verschil is dus echt de matte finish, meer niet.

Na nog even getwijfeld te hebben over de kleur (geel of roze) heb ik Creme de Rose gekocht. Deze kleur komt hééél dicht bij mijn natuurlijke kleur en je ziet het bijna niet op mijn oogleden. In het potje is de kleur vrij donker, maar na het aanbrengen ziet het er licht uit. Het aanbrengen doe ik trouwens met mijn vinger, wel zo handig.

Van de andere twee kleuren wist ik al hoe goed deze Color Tattoos werken als eye shadow primer. Daar zijn ze officieel niet voor gemaakt, maar ze werken echt perfect! Ik durf zelfs te zeggen dat het net zo goed werkt als mijn primer van Urban Decay. Die heeft een gele ondertoon, dus ik was al bekend met ‘gekleurde’ primers.

Het enige wat ik doe is deze Creme de Rose aanbrengen op mijn ooglid, en daar vervolgens mijn favoriete kleuren oogschaduw over aanbrengen. Meer is niet nodig voor een perfecte look die de hele dag blijft zitten. Het wordt niet cakey, de kleur staat niet grauw en je kunt zowel matte als glanzende oogschaduw gebruiken. Ik ben groot fan!

Het enige nadeel is dat de Color Tattoos wel kunnen uitdrogen. Dit is vooral in de winkels zichtbaar bij de testers, helemaal als ze geen deksel hebben. Sluit dus je potje goed! En anders kun je ook even ruw met je vinger door het potje draaien om de droge rand te verwijderen. Daarna is ‘ie weer zo goed als nieuw.
 
 
Maybelline Color Tattoo Creme de rose
Maybelline Color Tattoo Creme de rose
Maybelline Color Tattoo Creme de rose
 
 
Voordelen
– Veel kleuren om uit de kiezen
– Matte finish zorgt voor natuurlijk resultaat
– Laat je oogschaduw de hele dag mooi zitten
– Eenvoudig te verkrijgen en voordelig
– Brengt makkelijk aan
 
Nadelen
– Kan gaan uitdrogen

 
 

Wat is jouw favoriete eye shadow primer om te gebruiken?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat fijn, het is een mooie kleur!

    22 september 2015 at 17:35
  • Geef een reactie