Follow:
Persoonlijk

Persoonlijke mededeling

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de laatste tijd niet zo actief ben geweest op mijn blog. Ik ben jullie heus niet vergeten, echt niet. In tegendeel… Ik wilde veel posts plaatsen, nieuwe producten testen en ik had zelfs al een nieuw hostingspakket aangeschaft om alles wat professioneler te maken.

Keep calm and carry on
Maar waar ging het allemaal mis?

De mensen in mijn directe omgeving weten het allemaal al, en nu zal ik het ook aan jullie vertellen. Het is namelijk niet zo dat het een taboe is, maar het is ook niet iets dat je zo even tussen neus en lippen door zegt.

De reden dat ik de laatste tijd minder actief ben met mijn blogs is omdat ik Multiple Sclerose (MS) heb. Nu heb ik dat al vanaf vorige zomer, maar de laatste tijd heb ik veel last en kan ik mij moeilijk concentreren en energie opbrengen om iets te doen. Vandaar dat ik me nu richt op mijn studie zodat ik gewoon over 2 jaar kan afstuderen zonder vertraging op te lopen.

Omdat de meeste mensen niet goed weten wat MS nu eigenlijk is, heeft RTL een heel mooie reportage gemaakt, RTL’s Je Lijf Je Leven. Hierin wordt heel duidelijk omschreven wat het eigenlijk is, wat voor klachten er zijn en hoe het in de toekomst verder zal gaan.

Ik ben jullie dus niet vergeten, maar de blog staat gewoon op een lager pitje. Maar ik ben wel van plan om te blijven bloggen. Ook heb ik (alweer) een nieuwe blog, die meer draait om mijn persoonlijke leven. Het zijn dingen die ik hier niet kwijt kan, maar waar ik wel graag over schrijf. Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen op Life With Geanne.

Heb je vragen, stel ze dan gerust!

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply teddlicious

  Ooh jeetje dat wist ik helemaal niet 🙁 Veel sterkte!

  17 maart 2012 at 16:56
 • Reply Deb

  Dat wist ik ook niet Geanne! Logisch dat je het wat rustiger aan doet. Op tijd afstuderen is wel zo prettig. Heel veel sterkte met alles!

  20 maart 2012 at 15:00
 • Geef een reactie