Follow:
Beauty

Mei Glossybox: Unboxing

Vandaag was het zover: Ik heb mijn allereerste Glossybox ontvangen! Na enthousiaste verhalen van vriendinnen en andere beautybloggers besloot ik me aan te melden voor de service van Glossybox. Iedere maand ontvang je een box met daarin 5 producten die je op die manier voordelig kunt testen. Dit kost €12,50 per maand en kun je per maand ook weer opzeggen. Wil je zien wat er in de Glossybox van mei zit?

Let op! Hieronder staat de inhoud van de box. Heb jij je Glossybox nog niet ontvangen of wil je gewoon (nog) niet zien wat er in zit, lees dan niet verder!

Het thema van deze Glossybox is: “Affordable Favorites.” Oftewel voordelige favorieten van het Glossybox-team die ze met ons wilden delen.

No-Ad Aftersun lotion met Aloe Vera. Deze had ik toevallig ook al in de goodiebag van de Beautygloss Party gekregen maar ik heb het nog niet gebruikt. Nu heb ik er een tweede bij, altijd handig met dit weer!
Full size, €4,99

Garnier Miracle Skin Perfector (BB Cream). Hier was ik ontzettend blij mee! Ik heb zowel goede als slechte verhalen gehoord over deze BB Cream en wilde er eigenlijk niet zoveel aan uitgeven voor een product dat blijkbaar wat te wensen over laat. Ik hoorde overigens ook dat de formule nu aangepast is, dus ik ben benieuwd. Anyway… Fijn voor in de zomer en gelukkig zat in mijn box de versie voor de lichte huid.
Full size, €9,99

Maxfactor Masterpiece max high volume & definition mascara. Mascara is altijd handig om bij je te hebben en doordat dit een kleine versie is past ie in iedere handtas. Ik ken deze mascara niet dus ik ben enthousiast om het uit te proberen.
Sample size, €15,99


Dr. Van Der Hoog Purity Reinigingsdoekjes. Ook deze had ik al van de BeautyGloss Party en ik gebruik ze nu ongeveer een week. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze echt vind stinken. Het heeft geloof ik geen parfum erin verwerkt dus het zou neutraal moeten ruiken maar ik moet er echt heel erg aan wennen. Desalniettemin maakt het mijn gezicht goed schoon en het irriteert niet.
Full size, €4,99

John Frieda Full Repair Perfect Ends Deep Infusion. Dit haarserum breng je aan op nat haar en verdeel je in de puntjes. Hierdoor zou het zacht en verzorgd worden  en geeft het je haar glans.
Full size, €9,99

Zoeva Forever Eye Crayon. Een eyelines die maar blijft zitten, daar kwam ik achter bij het testen. Deze bronzen kleur heet Blond Tabacco en ik kan niet wachten om het te gebruiken. Het is een dikke liner en het lijkt op een krijtje.
Full size, €4,50

Blond Tabacco

Al met al ben ik heel blij met mijn eerste Glossybox. Helaas had ik twee producten al, maar ik weet zeker dat ik nog veel plezier ga beleven met al deze producten.

Hebben jullie ook een Glossybox ontvangen? Wat vond jij van de inhoud?

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jeany

    Aaaaah ik ben jalours op je haarserum! I love serum’s en ik heb een mouse gekregen, voor de rest hetzelfde 🙂

    25 mei 2012 at 00:21
  • Geef een reactie