Follow:
Fashion, Persoonlijk

Mijn eerste bikini in jaren!

Nieuwe bikiniMijn eerste bikini in jaren, dat klinkt een beetje gek. Toch is het minstens vijf jaar geleden dat ik een gewone bikini heb gedragen. Deze zomer stap ik compleet uit mijn comfort zone en ben ik weer in een bikini te vinden in het zwembad. Waarom ik zolang enkel badpakken heb gedragen en waarom ik nu weer terug ga naar de bikini, lees je in dit artikel.
 
Eigenlijk heb ik altijd bikini’s gedragen, ookal was ik toen ook niet slank. Vijf jaar geleden, toen ik in Amerika woonde, kocht ik mijn eerste tankini. Dat was één van Ralph Lauren en deze heb ik echt jaren gedragen. Het verborg voor mijn gevoel mijn probleemgebieden en dat vond ik erg prettig.
 
Een tijd later begon ik mijn medicijnen die MS remmen. Deze moest ik in mijn buik injecteren en liet vreselijk rode plekken na. Deze reactie-plekken waren zo groot als golfballen, waren vuurrood er soms kwamen er ook nog grote blauwe plekken omheen. Dit zorgde ervoor dat op ieder willekeurig moment mijn hele buik onder de (soms pijnlijke) plekken zat in allerlei kleuren rood afhankelijk van hoe lang ze er al zaten. Dat was voor mij des te meer reden om mijn buik te bedekken tijdens het zwemmen en zonnen. Badpakken werden mijn beste vriend en hoewel ik nog steeds geen mooi en slank figuur had, kon je in ieder geval de ravage van mijn medicatie niet zien.
 
 
Nieuwe bikini
 
Vorig jaar ben ik na de zomer gestopt met deze medicatie en dus is dit jaar mijn eerste zwemseizoen in lange tijd waarbij ik geen vlekken meer op mijn buik heb. En hoewel ik door de recente MS-terugval al vroeg moest stoppen met de Bikini Body Guide en ik dus niet de gewenste resultaten heb behaald, voel ik me wel klaar voor een bikini. Dat ik dit zeg is ook voor mij soms nog een beetje gek, omdat ik me altijd heb verstopt in badpakken en bikini’s. Maar ik ben er wel klaar mee. Ik hoop de BBG weer op te kunnen pakken, maar we zien wel of dat lukt. Maar ik denk niet langer dat je gewicht en/of figuur de doorslaggevende reden moet zijn om je prettig te voelen in een bikini.
 
 
Nieuwe bikini
 
Dus deze zomer kun je me spotten in deze bikini van C&A! Hoewel het vinden van de perfecte bikini wel lastig is met al mijn eisen, is het toch gelukt. Ik draag veel blauw en streepjes, dus deze bikini was perfect voor mij! Daarnaast is het bovenstukje zoals een bh (aanrader voor de dames met een vollere boezem) en het broekje is een wat hoger model met een lage snit. Hierdoor lijkt het allemaal net iets meer in proportie, ideaal voor een voller maatje. En ik denk dat je je in een mooie bikini met goede pasvorm misschien nog wel beter kunt voelen dan in een badpak.Ik ben benieuwd en ik ga het deze zomer ondervinden!
 
 

Voel jij je het prettigste op het strand/zwembad in een bikini of badpak?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Tineke

  Wat een mooie bikini, hij zal je vast geweldig staan!
  Liefs

  18 juni 2015 at 06:43
 • Reply Manon

  Wat een mooie bikini !

  18 juni 2015 at 12:20
 • Reply Jouvence

  wat een mooie bikini ♥

  22 juni 2015 at 20:29
 • Geef een reactie