Follow:
Beauty, Favorieten

Mijn favoriete gezichtsmaskers van dit moment

favoriete gezichtsmaskersEen fijn gezichtsmasker tijdens je avondje relaxen op de bank, wie houdt er niet van? Ik ben er dol op en probeer dan ook regelmatig mijn huid te verwennen met een goed masker. Maar er zijn zo veel op de markt, dat je misschien niet goed weet welke je moet kiezen. Daarom deel ik mijn favoriete producten en misschien zit er ook wel iets voor jou tussen!

 
 
Rituals Intensive Moisturizing Mask
Soms heeft je huid geen opsmuk nodig en wil je gewoon een goede verzorging. In mijn ogen is dat precies wat dit masker van Rituals doet. Je brengt dit masker aan als een crème en het blijft ook nat. Na 15 minuten haal je de resterende crème van je gezicht en je bent klaar. Dit is ideaal voor op vakantie omdat je geen water nodig hebt. Ik breng vaak een iets dunner laagje van dit masker aan en laat het vervolgens de hele nacht zitten als een overnight treatment. De volgende ochtend in mijn huid heerlijk zacht.

Dr. Van Der Hoog Vitamine Masker
Dit masker van Dr. Van Der Hoog is een bijzondere, want deze moet je zelf mixen met warm water. Ik vind dat fantastisch! Niet alleen heb je een heerlijk warm masker, maar je kunt ook beter inschatten hoeveel poeder je nodig hebt. Met zo’n zakje kan ik zeker drie maskers maken. Lekker budget dus ook. Verder is het een fijn masker dat de huid goed hydrateert en een fijne boost geeft.

Ahava Hydration Cream Mask
Dit hydraterende masker van Ahava is erg fijn in gebruik. Ook deze hoef je niet van je gezicht te wassen en kan de hele nacht zijn werk doen. Mocht je het liever wel afspoelen, dan kan dat ook. Dit masker belooft al na 3 minuten een intensief hydraterende boost te geven. Dit Cream Mask bevat mineralen uit de Dode Zee, shea butter en aloë vera.

Cattier Klei Masker
Het klei masker van Cattier ziet er misschien een beetje gek uit met zijn geel/bruine kleur. Maar een goed masker is het zeker! Na het aanbrengen wordt het helemaal hard. En hoewel de geur niet geweldig is, werkt het wel erg goed! Dit masker gebruik ik wanneer mijn huid rood en geïrriteerd is want klei werkt kalmerend voor je huid.
 
 
Als ik een masker aanbreng, doe ik dit vaak met een (oude) foundationkwast. Hiermee kun je het wat gelijkmatiger aanbrengen en kun je makkelijk rondom je ogen en mond werken.

Voor het verwijderen van een masker gebruik ik een muslin cloth of washand met warm water. Zorg er voor dat het water niet te heet is want hier wordt je huid juist droog en strakgetrokken van, het tegenovergestelde van de werking van een masker.
 
 

Q: Wat is jouw favoriete masker? En hoe vaak gebruik je deze?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik heb nu voldoende staan, maar hier zal ik eens naar kijken als ik wat nieuws zoek 🙂

  5 mei 2015 at 10:49
 • Reply Manon

  Fijne maskers gebruik je

  5 mei 2015 at 15:15
 • Geef een reactie