Follow:
Lifestyle

Mijn favoriete Instagram-accounts van dit moment

favo instagramWanneer ik ‘s ochtend wakker word, ga ik als eerste door mijn Instagram-feed bladeren. Niets leukers dan zien waar iedereen mee bezig is! Ik heb een paar favoriete accounts die ik altijd bekijk en die ik gewoon ontzettend leuk of inspirerend vind. Deze deel ik vandaag me je en uiteraard kun jij laten weten wie jouw favorieten zijn!
 
 
favo instagram

Rachel Brathen – Yoga_girl


Deze yogi volg ik al zo’n twee jaar met veel plezier. Onder de Naam @Yoga_girl deelt ze dagelijks yoga poses, yoga flow video’s, inspiratie en grappige momenten van haar honden, husband en eilandleven op Aruba. Ze is super inspirerend, daagt je uit om het beste van jezelf te maken en geeft mij altijd veel positiviteit. In het afgelopen jaar stond haar wereld op zijn kop (veel dierbaren verloren maar ook getrouwd) en dat deelt ze heel openlijk en op bewonderingswaardige wijze. Rachel is zeker een aanrader voor je dagelijkse portie happy.
 
 
favo instagram

Brock O’Hurn


Voor je dagelijkse portie mooie man moet je zeker even een kijkje nemen op het account van Brock O’Hurn. Deze kerel met man bun is zeker geen straf om naar te kijken, en deelt vele selfies om bij weg te zwijmelen. Hij heeft lang en wild haar, is enorm gespierd en heet een heule lage stem. Maar alleen pretty boy is hij zeker niet. Hij deelt regelmatig persoonlijke dingen en herinnert je er aan dat alleen jij de verandering in je leven kunt zijn, en dat je niet langer moet wachten om iets van jezelf te maken.
 
 
favo instagram

Caitlin Turner – Gypset Goddess


Caitlin Turner is de prachtige jonge vrouw achter Instagram-account Gypset Goddess. Met haar positiviteit is het altijd een plezier om haar foto’s en teksten te lezen. Negativiteit? Dat kent ze geloof ik niet. Deze dame met prachtige lange benen (serieus, zó lang!) deelt zowel yoga poses als inspiratie en ze weet altijd weer unieke locaties en plekken te vinden om haar lichaam in houding X te wurmen en dit via Instagram te delen. Daarnaast reist ze veel en zie je de meest prachtige plekken (IJsland, de woenstijn van Sedona maar ook de rode loper naast Snoop Dogg). Veel variatie dus, maar altijd vrolijk en blij!
 
 
favo instagram

Lauren Conrad


Grote kans dat je Lauren Conrad wel kent van Laguna Beach en The Hills. Maar wist je dat ze een succesvolle kleding en home-collectie heeft? Via Instagram deelt ze van alles van haar collectie en geeft ze inzicht in het ethisch verantwoord ondernemen met liefde voor de medemens (Little Market, soort online wereldwinkel die ze heeft opgezet). Maar het leukste van haar account zijn de beeldschone foto’s met standaard het prachtige roze/zachte filter dat alles doet lijken op een sprookje.
 
 
Q: Wat zijn jouw favoriete Instagram-accounts? Laat het weten in de comments!
 
 
Photo credits: All rights belong to original Instagram-accounts linked in this article.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Kirsty ten Bos

  Wat een leuke accounts volg je! Ik volgde deze allemaal nog niet!

  19 maart 2015 at 14:35
 • Reply Cindy

  Haha, leuke tips, bedankt! 😀 Ik bleef even op je website haken, haha. <3 fijne dag!

  9 april 2015 at 22:28
 • Geef een reactie