Follow:
Lifestyle

Mijn favoriete podcasts van dit moment #1

podcastsPodcasts zijn iets waar ik best een tijd over heb gedaan om leuk te vinden. Ik snapte de hype nooit zo maar ik moet zeggen dat ik om ben. Ik heb een aantal leuke podcasts gevonden waar ik naar luister als ik op mijn computer aan het werk ben, in plaats van muziek. Omdat podcasts zo populair zijn geworden, zijn er ook steeds meer om uit te kiezen en dat kan wel eens een beetje intimiderend zijn. Gelukkig kun je via iTunes en andere diensten op genre zoeken en wordt het al een stuk makkelijker. Ik vond een aantal toffe podcasts voor millennials waarin thema’s worden besproken die bij onze leeftijd passen. Kijk je mee naar mijn favoriete podcasts?

 

From The Heart – Conversations with Yoga Girl

Misschien ken jij Rachel Brachten al, de vrouw die al jaren succes boekt op social media onder de naam Yoga Girl. Rachel is eerlijk, grappig, net moeder en heeft veel te delen. En nee, niet alleen over baby’s. Met haar gasten praat ze wekelijks over topics zoals het manifesteren van je dromen, omgaan met tegenslagen en hoe je het beste uit je leven kunt halen. Ze brengt het met veel humor, maar windt ook geen doekjes om de minder leuke kanten van het leven. Rachels podcast, From The Heart, is een mix van yoga, meditatie, spiritualiteit en real life shit.

 

That’s so Retrograde

In de podcast van Elizabeth en Stephanie praten ze precies over de onderwerpen die mij als bohemian enorm interesseren. Vol humor spreken ze over intuïtie, acupunctuur, edelstenen, reiki en het manifesteren van je dromen. That’s So Retrograde is er voor mensen die zich ook op spiritueel vlak willen ontwikkelen, maar zonder het stoffige imago dat daar vaak aan verbonden is. Ze nemen zichzelf niet te serieus, zetten je regelmatig te kijk en doen niet aan politiek correcte vragen en antwoorden. Dus ben je klaar voor een flinke dosis eerlijkheid, luister dan eens naar That’s So Retrograde. Het is één van mijn favoriete podcasts.

 

Ladies Who Lunch

Al jaren volg ik Ingrid Nilsen op social media, toen ze nog bekend stond als Miss Glamorazzi. Nu heeft ze al langere tijd een succesvolle podcast met vriendin Cat Valdes, genaamd Ladies Who Lunch. In deze podcast bespreken ze onderwerpen waar nog een taboe op rust. Ze bespreken in therapie gaan, feminisme, onderdrukte groeperingen, ‘white privilege’ maar ook dealbreakers in relaties en weer omgaan met je ex. Ze gaan samen, op respectvolle manier, dieper in op de thema’s, delen persoonlijke ervaringen en geven advies op ingezonden e-mails van luisteraars.

 

Betch Slapped

Ben jij een millennial met een flinke dosis humor, dan is Betch Slapped misschien ook wel iets voor jou. Deze podcast komt van the Betches, die twee bestseller boeken hebben geschreven waarin veel grappen wordt gecombineerd met een reality check. Onderwerpen gaan onder andere over relaties, tv-series, social media, dating en pop culture. Ze hebben leuke gasten en praten over zaken die voor de vrouwelijke millennial herkenbaar zijn.

 
 

Wat is één van jouw favoriete podcasts?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie