Follow:
Lifestyle

Mijn favoriete vegan Instagram-accounts van dit moment

favoriete vegan Instagram-accounts

Wat is het heerlijk om door Instagram te scrollen en inspiratie op te doen bij andere bloggers en veganisten. Het is een ideale plek om inspiratie op te doen voor recepten, vegan huidverzorging en tips over nieuwe producten die op de markt komen. Het is bovendien een mooie manier om een netwerk van mede-vegans op te bouwen, want iedereen is heel lief voor nieuwkomers en beginners maar ook voor de doorgewinterde vegan. In dit artikel vertel ik je wat over mijn favoriete vegan Instagram-accounts. Kijk je mee?


 
favoriete vegan Instagram-accounts

Wat Eet Je Dan Wel?

Ben je op zoek naar een vegan gerecht of een vegan versie van een specifiek product? Suzanne van Wat Eet Je Dan Wel? heeft het allemaal voor je. Dit account draait grotendeels om vegan eten en je zult van iedere post trek krijgen. Bovendien is Suzanne de koningin van het veganizen. Neem bijvoorbeeld roze koeken of frikandellen; zij maakt het helemaal zelf en vertelt je precies hoe je die producten maakt. Het zijn vaak de dingen die we als vegan moeten missen omdat er in de winkel nog geen veganistisch alternatief is. Houd je dus van koken en bakken, dan is dit absoluut een account dat je moet volgen.

 
 
favoriete vegan Instagram-accounts

Het Groene Broertje

Een van mijn andere favoriete vegan Instagram-accounts is die van Het Groene Broertje. Sytse vertelt je op lollige wijze over vegan eten, meditatie, interessante boeken en zelfontplooiing. Wat ik zo leuk vind aan Sytse, is dat hij je de absolute waarheid geeft. Een Insta-story vanuit bed, updates vanuit de sportschool en het ook durven zeggen als ergens een les uit getrokken kan worden. Het Groene Broertje is een iets persoonlijker account dan die van Suzanne, en dat vind ik leuk! Sytse, met zijn mooie lange lokken, is gewoon een leuk mens met een goede boodschap. Dus ook hij is het zeker waard om te volgen.

 
 
favoriete vegan Instagram-accounts

Lobke Faasen

Zoek je iets meer de kant van gezondheid, dan is het account van Lobke Faasen echt wat voor jou. Als plantaardige diëtiste weet ze precies hoe dat nou zit met koolhydraten, vitamine B12 en andere vragen die je misschien hebt over voeding. Op haar account vind je lekkere maaltijden maar ook handige tips om jouw vegan leven wat makkelijk en vooral gezonder te maken. Ze is ook heel actief op Instastories en InstaTV, waar ze tips deelt.

 
 
favoriete vegan Instagram-accounts

Simply Vegan

Sanne van Simply Vegan doet haar naam aan met een account dat eenvoudige vegan recepten deelt. Ze zien er allemaal heerlijk uit overigens, dus eenvoudig betekent zeker niet minder smakelijk. De foto’s zien er prachtig en kleurrijk uit en je hebt direct zin om je tanden te zetten in al het lekkers dat zij maakt. Denk bijvoorbeeld eens aan vegan soepen, gefrituurde champignons, pastagerechten en heerlijke snacks. Her en der komt ook wat vegan huidverzorging voorbij, wat natuurlijk ook bij een vegan leven hoort. Simply Vegan hoort ook thuis in mijn rijtje favoriete vegan Instagram-accounts.

 
 

The Green Guide

Vegan zijn draait voor een groot deel om eten, maar er is nog zoveel meer wat bij deze levensstijl past. Vegan make-up bijvoorbeeld. Daarvoor ben je bij Mariëlle van The Green Guide aan het juiste adres. Zij weet precies welke mascara’s van HEMA vegan zijn en welke lipstick je zonder zorgen kunt gebruiken. Mariëlle geeft je op haar account een kijkje in haar leven, waar onder andere yoga, minimalisme, reizen en gezonde maaltijden bij horen. Door haar wil ik in huis ook gaan minimaliseren want haar inrichting is zo heerlijk rustig. Ga dus zeker ook even kijken op haar account.

 
 

Wat zijn jouw favoriete vegan Instagram-accounts?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Aaaaah ZO lief <3 Dankjewel!! Jij verdient ook meer volgers 🙂 We hebben absoluut dezelfde interesses!

  20 oktober 2018 at 14:34
 • Reply Gea (@GlamviewNL)

  Ik ken alleen de laatste maar van dit rijtje. zal de andere ook eens bekijken. Liefs Gea http://www.glamview.nl

  21 oktober 2018 at 10:12
 • Geef een reactie