Follow:
Bohemian, Persoonlijk

De dag dat ik mijn moon tattoo liet zetten

Moon TattooVorige week schreef ik nog een artikel met inspiratie voor een moon tattoo, die ik van plan was om te laten zetten. En hoewel ik afgelopen vrijdag naar de tattooshop ging om alleen een afspraak te maken, bleek dat ik diezelfde middag nog getattoeerd kon worden! Dat was natuurlijk ontzettend spannend en ik had er totaal geen rekening mee gehouden! Ik had twee weken geleden zelfs geprobeerd om een afspraak voor die dag te maken, zodat ik niet op het moment overvallen zou worden (mocht er een gaatje zijn) en toen hoorde ik dat het helemaal vol zat. En toch liep ik twee uur later helemaal blij met mijn nieuwe tattoo uit de shop! In dit artikel vertel ik je meer over mijn moon tattoo.

 

Op advies van mensen om mij heen heb ik gekozen voor tattooshop Da Tonk in Groningen, die heel goed bekend staat. Mijn vorige tattoo had ik ergens anders laten zetten maar die man is inmiddels overleden, dus ik moest sowieso een nieuwe shop zoeken. En ik ben erg tevreden over het resultaat!

Als je de voorbeelden in mijn vorige artikel hebt gezien, dan weet je al dat ik de maanfases op mijn voet wilde laten tatoeëren. Ik zal niet helemaal in detail gaan waarom, maar ik hou het er maar op dat ik van de maan houd en alles in mijn leven er op afstem. Helaas was de plek die ik had gekozen niet helemaal geschikt voor de tattoo zoals ik ‘m het liefst wilde. De huid op mijn voet was niet helemaal egaal genoeg (spatadertjes, who knew?) dus tattoo artist Tony heeft zijn best gedaan om het formaat iets aan te passen, zodat het wel kon. Daarom is ‘ie dus iets anders geworden dan ik in eerste instantie had gedacht, maar ik ben er ontzettend blij mee!

 
Disclaimer: als je een voetenfobie hebt is dit het moment om weg te klikken 😉
 
 
Moon Tattoo

Het stencil zit erop, ready to go!

 
 

Moon Tattoo
 
Moon Tattoo

Op dit moment stonden alle lijnen er al op en moesten de manen nog ingekleurd worden

 
 
Moon Tattoo
Secret message van Tony, nu draag ik altijd positiviteit bij me!

 
 
Moon Tattoo
Het resultaat, de moon tattoo!

 

Uiteindelijk ben ik heel blij met mijn moon tattoo. Het is anders geworden dan ik oorspronkelijk in gedachten had, maar wat ik wilde was gewoon niet mogelijk. Daarom is het goed om naar een gerenommeerde tattoshop te gaan. Zij kunnen namelijk advies geven over wat wel en niet kan, en zullen niet zomaar een tattoo zetten waar zij niet achter staan. Want je wil natuurlijk wel dat je tattoo mooi blijft, en daarom moet je soms wat aanpassingen doen aan je ontwerp.

 
 

Zou jij ooit een tattoo laten zetten? Of heb jij al een tattoo?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Ik vind de tattoo erg mooi! Super fijn dat ze je goed geinformeerd hebben over bepaalde dingen

  5 oktober 2016 at 11:41
  • Reply Geanne

   Dank je wel! En het is inderdaad erg goed dat ze niet zomaar iets tatoeëren als het eigenlijk niet kan 🙂

   5 oktober 2016 at 17:50
 • Geef een reactie