Follow:
Lifestyle

Mijn nieuwe blender + aankooptips!

blenderIk kocht even geleden eindelijk maar toch een blender. Smoothies maakte ik voorheen met een staafmixer, maar ik was wel toe aan het grotere geschut. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende eigenschappen van blenders en welke ook qua prijs aan mijn wensen voldeed. In dit artikel laat ik je mijn nieuwe blender zien en geef ik je tips voor het kiezen van zo’n apparaat.

 

Wie een blender gaat kopen, ziet al snel dat er heel veel verschillende apparaten zijn die allemaal net weer even anders zijn. Het is best lastig om dan de juiste keuze te maken. Ik koos uiteindelijk voor een krachtige motor, ice crush functie en een glazen kan. Onderaan het artikel zal ik vertellen waarom deze onderdelen zo belangrijk zijn voor een blender.

 
 

blender
Ik koos uiteindelijk voor de Bourgini Multiblender die ik kocht via de webshop van Blokker. Met een prijs van €29,95 is dit een heel betaalbare blender die eigenlijk alles had wat ik belangrijk vond. Het heeft een krachtige motor, ik kan er ijsblokjes en bevroren fruit mee verwerken en de glazen kan zorgt ervoor dat het beter schoon te maken is. Er zit een opening op de deksel, waardoor je tijdens het blenden nog ingrediënten kunt toevoegen zonder alles los te maken. Heel handig!
 
 
blenderblender
De blender is echter wel een stuk groter dan ik van te voren had gedacht. Dit komt waarschijnlijk omdat ik voor een groter model (en kan) heb gekozen en daar had ik even niet op gelet. Maar dat is niet erg, ik kan ‘m gewoon kwijt op mijn aanrecht. Het glas ernaast is een groot glas (200/300 ml) ter vergelijking. Er past in totaal 1,5 liter in de kan, dus je kunt er wel in één keer veel smoothies mee maken. Handig voor als je bijvoorbeeld ook voor je partner, vriendin etc. iets wil maken.
 
 
blender
Ik heb inmiddels iedere dag een smoothie gemaakt met deze blender van Bourgini en ik ben super enthousiast! In het begin wist ik niet of het me het geld waard zou zijn, omdat ik eigenlijk niet zoveel smoothies dronk. Maar dit kwam echt omdat het mixen met een staafmixer zo’n gedoe was. Deze blender is super snel, hakt alles super fijn en ik zou niets willen veranderen! Ik ga hier dus nog heel wat smoothies en andere dingen mee maken!
 
 

Waar moet je op letten als je een blender koopt

Zoals ik altijd doe, heb ik de tijd genomen om het een en ander uit te zoeken voor ik mijn aankoop deed. De wereld van blenders en andere keukenapparaten is best overweldigend, maar met deze tips kom je al snel een eind op weg!

Vermogen. Zorg dat dit minimaal 500 Watt is, het liefste nog hoger. Dit is hoeveel vermogen de blender heeft. Hoe hoger, des te krachtiger de machine is en je smoothies dus ook makkelijker maalt.
Ice Crush optie. Op het eerste gezicht denk je misschien niet dat je veel ijsblokjes gaat vergruizen, toch? Maar als je net als ik BEVROREN fruit gebruikt in je smoothies is dit essentieel. Gewone messen (zonder ice crush) kunnen niet goed tegen harde dingen. Fabrikanten gaan er van uit dat je smoothies maakt met vers fruit, wat zacht is.
Glazen kan. Ik kwam hier pas aan het einde van mijn zoektocht iets over tegen. Een glazen kan is veel zwaarder, maar ook veel sterker dan plastic. Plastic kannen gaan sneller stinken, worden dof en je kunt er geen warme dingen mee malen, zoals soepen en sauzen. Ja, glas kan breken maar het is vele malen duurzamer dan plastic.
 
 
Ik kocht de Bourgini Multiblende 1,5L bij Blokker voor €29,95. En hij wordt direct gratis verzonden, dat is ook altijd fijn nieuws!

 
 

Hoe maak jij het liefste smoothies?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Mooie blender!

    31 maart 2016 at 12:25
  • Geef een reactie