Follow:
Beauty

Miss Dior Parfum

Al een hele tijd was ik op zoek naar een nieuw parfum. Ik was toe aan iets nieuws, maar als je dan een parfumerie inloopt, is het toch altijd wat overweldigend, zo’n winkel vol met verschillende geurtjes.
Met de National Glamour Day vorige week was ik al even bij de Douglas naar binnen gelopen om te kijken. Ik vond de flesjes van Dior altijd zo mooi, maar ik had geen idee waar het naar rook. Dus, de vriendelijke dame gaf me een linten armbandje van Dior mee waarop ze de geur Miss Dior spoot. De hele avond snoof ik als een halve gare aan dat bandje. Wat wat die geur toch lekker! Maar ook duur…
Op diezelfde dag kocht ik ook iets bij de Ici Paris XL en daar kreeg ik een kortingsbon van €5 voor een volgende aankoop. Dat samen met een kadobon die ik van mijn collega’s van de H&M kreeg toen ik daar stopte te werken, bespaarde me al €20 op een parfum.
Toen ik donderdag even in de stad liep, moest ik gewoon nog een keer die geur ruiken. Was ik er echt zo gek op? Is dit de geur die ik wil hebben? Tot en met gisteren had de Ici Paris XL in Zwolle een actie waarmee alle parfums nog eens 20% korting hadden. Dat was het zetje in mijn rug, dit was het perfecte moment om de Miss Dior te kopen!

Ik vroeg aan de vrouw achter de balie of ik het nog eens kon ruiken en ik gaf aan dat het ging om de Miss Dior Cherie. Daarbij vertelde ze op haar beurt dat de naam Cherie er achter weg was gehaald, maar dat de parfum nog bijna gelijk was.  Ze spuit hem op en ik schrik. Dit is helemaal niet die geur die ik zo lekker vond! Verdorie, had ik eindelijk een geur die ik echt perfect vond, blijkt het niet meer te bestaan. Ik liep teleurgesteld de winkel uit en ging verder met mijn boodschappen.

Even laten doe ik wat lipgloss op en ruik ik toevallig aan mijn pols. En ja hoor, het is uiteindelijk toch dezelfde geur! Ik denk dat het vernieuwde receptuur gewoon iets langer nodig heeft om tot de hoofdgeur te komen.
Gisteren ben ik dus, met al mijn kortingsbonnen op zak, naar de winkel teruggegaan en heb ik het eindelijk gekocht!

De Miss Dior!

Aangezien er zoveel korting werd gegeven, heb ik maar besloten om meteen de grotere fles te kopen. Deze is 50ml en kost normaal €85.
Uiteindelijk heb ik er €48 voor betaald.
Een fles van 30 ml kost doorgaans €55.
Ik zeg: een goede deal!

Dit zegt Dior er over:

“An Eau de Parfum Miss Dior fragrance created for an “elegant and spirited young woman in love”.Romantic by nature, Miss Dior inspires an intense and playful love, for which she is also searching. She personifies the spontaneous joie de vivre of today’s young women, representing a particular type of freedom and seduction. The fragrance is characterised by an instant and captivating charm.

Miss Dior is a chypre that develops step by step. It glides from the sharp charm of a fresh, fruity, citrus prelude into blossoming floral notes, then on to the noble elegance of patchouli, before finally concluding with musk, the last trace of memory.”

Wat is jullie favoriete parfum?

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Deb

  Toevallig heb ik deze gisteren ook opgespoten bij de ICI Paris XL, en een proefje van eau fraiche en eau de toilette meegeomen van Miss Dior. Ik vind het moeilijk met luchtjes.. ik denk dat ik eau de parfum ook het lekkerste vind. Veel plezier met je parfum.. flesje is gorgeous!

  15 april 2012 at 12:55
  • Reply Geanne Schutter

   Ik heb de eau fraiche ook geroken, maar ik vond de parfum toch iets fijner 🙂
   Heb je inmiddels al een nieuw luchtje?

   24 april 2012 at 15:36
 • Reply Tedje

  Die lijkt me zo lekker!

  15 april 2012 at 14:33
 • Reply Wendy Pasveer

  Wel grappig dat Dior de namen van de parfums veranderd heeft. Zo heet dit parfum nu ‘Miss Dior’ en voorheen ‘Miss Dior Cherie’. Details…

  Overigens een van de betere geuren van Dior.. Hypnotic Poison vind ik zelf erg lekker !

  19 april 2012 at 09:28
  • Reply Geanne Schutter

   Ik vind het vooral verwarrend dat de naam is veranderd.. Maar ach, ik heb inmiddels de juiste geur gevonden dus ik ben helemaal blij!

   Hypnotic Poison is inderdaad ook erg fijn, hoewel ik die meer geschikt vind voor de winter.

   24 april 2012 at 15:37
 • Geef een reactie