Follow:
Persoonlijk

Moon tattoo inspiratie voor mijn 2e tatoo

Moon Tattoo

Al lange tijd denk ik aan het laten zetten van een tweede tattoo. Als ik het met vriendinnen over tattoo’s had en hun designs aanhoor, begon het bij mij ook te kriebelen. Maar ik vond dat ik moest wachten tot ik ook uit mijzelf steeds vaker aan een tattoo dacht, niet alleen als het onderwerp ter tafel kwam. En dat moment is nu aangebroken! Ik ga aan het einde van deze week naar de tattooshop en informeren naar de mogelijkheden. Ik weet in ieder geval al wel ongeveer wat het gaat worden en het heeft te maken met de maan! Kijk je mee naar mijn moon tattoo inspiration?

Omdat ik al zo lang als ik me kan heugen helemaal in de ban van de maan ben, heb ik dat als uitgangspunt genomen voor mijn idee. De maan en ik zijn zo sterk aan elkaar verbonden, dat het iets is wat ik met een gerust hart voor de rest van mijn leven op mijn lichaam wil dragen. Dus ik weet dat het met het thema wel goed zit. Alleen is het dan natuurlijk de vraag hoe het er uiteindelijk uit moet gaan zien. De moon tattoo komt hoogstwaarschijnlijk op mijn voet.

Omdat ik een aantal lelijke tattoo’s voorbij heb zien komen waarbij geprobeerd werd de schaduwen van het maanoppervlakte te tattoeëren, weet ik dat ik in ieder geval iets zonder schaduwwerk wil. Gewoon puur zwarte vormen en verder geen gekke dingen. Onderstaande afbeeldingen zijn welke kant ik op wil.

 
 

Moon Tattoo

Bron


 
 

Moon Tattoo

Bron


 
 

Moon Tattoo

Bron


 
 

Moon Tattoo

Bron


 
 

Moon Tattoo

Bron | Yoga_girl, love her!

 

Als ik de tattoo ga laten zetten, ga ik waarschijnlijk ook mijn eerste tattoo een beetje bij laten werken. Het is een zwarte ster die ik op mijn 18e heb laten zetten, maar die nu niet zo strak meer is. Dus als ik mezelf dan toch ga pijnigen, kan ik beter zorgen dat ik in één keer klaar ben. Dan heb ik niet alleen een mooie moon tattoo, maar is mijn andere ook weer strak en netjes.

 
 

Heb jij ook een tattoo?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie