Follow:
Beauty

NET BINNEN | Maybelline Pink-Gold Color Tattoo

Pink Gold Color TattooSoms is een bepaald beautyproduct het gewoon waard om gedeeld te worden. Daarom zie je vandaag één van mijn favoriete producten voorbij komen, die ik onlangs heb gekocht. Op het eerste gezicht kun je misschien je twijfels hebben bij een roze oogschaduw, maar ik laat je ook zien hoe ik het combineer tot mijn favoriete ooglook van dit moment. Kijk je mee naar dit prachtige product?
 
Pink Gold Color Tattoo
 
Tijdens het kijken van één van de video’s van beautygoeroe Amarixe hoorde ik voor het eerst van het product. Na een lange tijd kwam ik weer bij dezelfde video terecht en besloot ik dat ik het desbetreffende product ook wilde hebben. Dat bleek nog best een zoektocht want niet alle namen en producten van de Color Tattoo zijn gelijk in Amerika en Europa. Deze Pink-Gold is een vergelijkbare kleur op de Europese markt dus dit is waar ik voor koos. Natuurlijk heb ik wel even gewacht tot de 1+1 actie bij Kruidvat, haha!

Ik heb ook een bruine kleur van dit product, namelijk de On-And-on bronze. Ik ben echt helemaal verliefd op dit product, omdat je het zo makkelijk kunt aanbrengen en het blijft de hele dag zitten. Vandaar dat ik ook zeker wist dat ik deze roze kleur fijn zou vinden. Je kunt het gewoon met je vinger aanbrengen, blenden met je huid en eventueel nog een extra kleurtje toevoegen. Heerlijk eenvoudig en het blijft zelfs zonder een primer de hele dag zitten.
 
Pink Gold Color Tattoo

Maybelline Color Tattoo Pink Gold
Deze roze tint is het mooiste in combinatie met bruine kleuren. Daarom heb ik even een foto gemaakt van hoe ik dit product normaal gesproken draag. Ik vind dat het erg mooi staat in combinatie met een lichte huid en blauwe ogen. Wat vind jij?

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Mariska en Lonneke

  Ah prachtig zeg!

  24 mei 2014 at 09:44
 • Reply Jamie de Jager

  Staat je geweldig!

  24 mei 2014 at 10:16
 • Reply Alexa Land

  ik heb ook 2 van maybelline en ik hou echt van ze, ze zijn zo prachtig

  24 mei 2014 at 11:41
 • Reply Denise

  Wat een prachtige oogschaduw!

  24 mei 2014 at 21:07
 • Reply Zusjes van de Mode

  Oh wauw heel mooi! Ik wil nu ook die twee kleuren haha. Moet maar snel weer even een 1+1 actie komen :p

  24 mei 2014 at 21:35
 • Geef een reactie