Follow:
Lifestyle

Must see on Netflix #1| In Your Eyes


Films kijken is inmiddels een grote hobby van mij geworden. Helemaal nu ik beschikking heb over zoveel films op Netflix, kijk ik de ene naar de andere blockbuster, romcom en indiefilm. En omdat ik aardig wat films gezien heb, leek het mij een leuk idee om af en toe een geweldige film aan te raden. En dan natuurlijk niet de grote populaire films die je al kent, maar de verscholen pareltjes uit de filmwereld. Laten we deze week beginnen met In Your Eyes.
 
In Your Eyes is een romantische film die in debut ging op het Tribeca Film Festival in New York City. Het verhaal gaat over Rebecca en Dylan die in twee compleet andere werelden leven. Ze ontdekken dat zij met elkaar kunnen communiceren in hun hoofd, en dat zij kunnen zien wat de ander ziet. Er ontstaat een bijzondere relatie tussen de twee, die eindigt in een spannende achtervolging die er voor zorgt dat ze elkaar eindelijk in het echt gaan ontmoeten.
 
Het is een prachtig verhaal, het is romantisch en meeslepend. Het feit dat ze met elkaar kunnen praten is totaal niet op een sci-fi manier gefilmd, waardoor je het gevoel hebt dat iedereen dit zou kunnen overkomen. Ben je in een romantische bui en heb je geen zin in de typische romcoms uit Hollywood, dan kan ik In Your Eyes echt aanraden!

 
 

Klik hier als je de trailer niet kunt zien.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een fijne tip!

    27 februari 2016 at 23:36
  • Geef een reactie