Follow:
Beauty

New to the family – M.A.C. Hot Gossip Lipstick

M.A.C. Hot GossipM.A.C. is één van die merken die ik fantastisch vind, maar vaak het geld niet voor over heb. Ik denk dat dit vrij herkenbaar is, want €19 betalen voor een simpele lipstick doe ik eigenlijk niet snel. Daarom besloot ik om met een onlangs gekregen cadeaukaart van Douglas eens een kijkje te nemen bij de counter van M.A.C.. Even later stond ik buiten met mijn nieuwe aanwinst, een cremesheen lipstick in de kleur Hot Gossip.
 
Eigenlijk ging ik naar de counter om een lipstick in de kleur Patisserie te kopen. Maar na wat swatchen en aanbrengen, vond ik deze maar korrelig en niet fijn om te dragen. Dus moest ik zoeken naar een nieuwe kleur en bij M.A.C. is dat lastig omdat er gewoon zóveel kleuren zijn! Ik wilde iets neutraals maar niet zo bruin als een nude kleur. Hot Gossip bleek aan al mijn wensen te voldoen.
 
M.A.C. Hot Gossip

M.A.C. Hot Gossip
 
Als ik al mijn lipsticks vergelijk met elkaar qua kleur, dan lijken ze eigenlijk allemaal wel een beetje op elkaar. Neutraal, een tikje rozig en vooral niet te opvallend. Ik was dus ook even bang dat ik misschien al wel een kleur had die leek op Hot Gossip, omdat dit oorspronkelijk niet de lipstick was die ik wilde kopen. Gelukkig bleek dat niet het geval en heb ik er nu een prachtige lipstick bij! Dit is echt iets om iedere dag te dragen, omdat het qua kleur heel makkelijk te combineren is met kleding en de rest van je make-up. Ik zie het als een allrounder onder de make-up en ik kan niet wachten om deze lipstick te gaan dragen.
 

M.A.C. Hot Gossip
 
Het is een subtiele kleur en omdat het een lipstick uit de cremesheen collectie is, zal het je lippen ook niet snel uitdrogen. Deze lijn staat namelijk bekend om de glanzende en verzorgende lipsticks die je lippen zacht houden. Dat is natuurlijk altijd een pluspunt!
Ik denk dat je deze lipstick nog wel eens voorbij zal zien komen in een look of maandelijkse favorieten want ik ben er nu al dol op!
 
M.A.C. Hot Gossip

M.A.C. Hot Gossip
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Echt een mooi en goed draagbaar kleurtje! Ben benieuwd hoe het staat!

  4 januari 2015 at 12:00
 • Reply Iscreambeauty

  Hij is erg mooi, leuke naam ook! Ben benieuwd hoe de kleur staat!

  4 januari 2015 at 12:07
 • Reply typischkim.wordpress.com

  Erg mooie kleur!

  4 januari 2015 at 17:35
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  echt een prachtige kleur, ik zoek ook nog zoiets!

  4 januari 2015 at 18:13
 • Reply BeautybyJana

  Ik heb deze ook en ik vind hem absoluut prachtig! Er zit precies ook een hintje paars in en dat maakt hem ook anders dan de meeste neutrale, roze kleurtjes die ik al heb. Het is een kleur die je online niet zo veel ziet passeren, jammer eigenlijk!

  4 januari 2015 at 23:54
 • Reply Tara

  Wauw wat een prachtige lipstick! Ik vind de lipsticks van MAC altijd erg fijn!
  Liefs x

  5 januari 2015 at 23:01
 • Geef een reactie