Follow:
Lifestyle

NEW IN | Telefoonaccessoires voor Samsung s4

Telefoonaccessoires Samsung s4Even geleden vroeg ik jullie al naar leuke apps om op mijn nieuwe telefoon te installeren. Maar bij een nieuwe telefoon horen natuurlijk ook nieuwe accessoires! Ik heb altijd een leren hoesje om mijn telefoon en ik wilde ook deze keer weer een ‘flip cover’ hebben. Op internet kwam ik leuke modellen tegen en zag ik ook nog een paar andere handige dingen. 
 
Telefoonaccessoires Samsung s4
Het eerste wat mij opviel toen ik de doos van mijn nieuwe telefoon open deed, was het korte snoer van de oplader. Ik heb mijn telefoon altijd naast mijn bed liggen (zodat ik de wekker hoor en kan uitzetten) maar het snoer was daar veel te kort voor. Lang leve Ebay, want daar kocht ik dit leuke roze snoer van 2 meter. Lang genoeg dus! Het is een platte ‘noodle cable’ die je op je adapter kunt aansluiten. Ik kocht ‘m voor €4,07 bij deze verkoper. Ik koos hier specifiek voor omdat de verkoper in Engeland woont en ik daarom het snoer al binnen een paar dagen in huis had. Deze keer wilde ik geen maand wachten op een pakketje uit China. Tip: ze hebben modellen voor verschillende telefoons, in verschillende kleuren en lengtes.

 

Telefoonaccessoires Samsung s4
Dit hoesje had ik eigenlijk al op het oog voordat ik mijn telefoon kocht. Ik wilde namelijk sowieso een leren hoesje (of leder-look) in cognac en het moest en zogeheten ‘flip cover’ zijn. Via deze webshop kocht ik ‘m voor slechts €8,95. Wat ik vooral mooi vind is dat het leer zo mooi vlak is en dat je je telefoon ook op z’n zij kan zetten.

 

Telefoonaccessoires Samsung s4
Excuse my skills… Ik had ook een schermbeschermer bestelt en deed een poging om deze erop te plakken. Zoals je wel kunt zien is dat niet helemaal gelukt, haha! Deze heb ik al een aantal keer opnieuw geprobeerd te plakken, dus ik moet gewoon even een nieuwe kopen en het opnieuw proberen.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete accessoire voor je telefoon?
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mandy de Beer

  Dat hoesje is erg mooi, chique! En dat roze kabeltje is gewoon leuk 🙂

  22 april 2014 at 10:31
 • Reply Kim Buining

  Chique hoesje zeg! Ook heel handig dat hij zo op de zijkant kan staan!

  23 april 2014 at 14:24
 • Reply Carola | thevelvetroses.com

  Dat kabeltje is handig! En het kleurtje is leuk!

  25 april 2014 at 20:08
 • Geef een reactie