Follow:
Persoonlijk

New year, new you | 3 x voornemens voor 2016

voornemens 2016Eigenlijk wilde ik geen goede voornemens opstellen voor 2016. Maar stiekem hebben we allemaal goede voornemens, toch? Dus ik ga de mijne vandaag toch met je delen, vooral ook omdat ik het leuk vind om over een lange tijd nog eens terug te kijken op 2016. Kijk je mee?

 
Sterker en gezonder worden*
Laten we direct maar beginnen met het meest populaire voornemen om gezonder te eten. Ook ik heb me lekker laten gaan tijdens de feestdagen. En als we het heel eerlijk houden, natuurlijk ook al lange tijd vóór de feestperiode. Vorig jaar heb ik me blindgestaard op een bepaald gewicht, waardoor het juist niet realistisch was en het allemaal niet lukte. Daarom focus ik me dit jaar voornamelijk op meer bewegen en gezonder en sterker worden en minder op de cijfers op de weegschaal. Hopelijk gaat het op deze manier een stuk beter!
 
Meer leuke dingen doen
Het afgelopen jaar was voor mij best saai. Ik had geen energie om veel leuke dingen te doen, ik had nergens zin in en ik was dan ook voornamelijk thuis. Dit jaar wil ik meer leuke dingen gaan doen! Dit hoeven geen hele grote en dure dingen te zijn, want ik geniet net zo van de kleine dingen met vriendinnen.
 
Veel DIY’s proberen
Ik vind het fantastisch om zelf dingen te maken en dat wil ik het komende jaar verder doorzetten. Sommige DIY’s deelde ik op mijn blog, anderen niet. Ik ga in ieder geval Pinterest lekker doorbladeren op zoek naar leuke ideeën. Het maken van een bodyscrub van suiker en deodorant staan bijvoorbeeld al bovenaan mijn lijstje! Als ik weer iets leuk tegen kom wat ook voor mijn blog geschikt is, dan lees je er zeker over in 2016!
 
* Door mijn gezondheidsproblemen (MS) kan ik sowieso al niet heel uitbundig bewegen en de volle 100% geven zoals gezonde mensen dit kunnen. Mijn doel is daarom ook niet om snel en veel af te vallen, maar vooral gezonder te gaan leven.
 
 

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Anna Jirina

  Mooie voornemens! Ik wil ook meer DIY projecten doen. Fijn 2016! x

  2 januari 2016 at 12:14
 • Reply Manon

  Mooie en goede voornemens!

  3 januari 2016 at 00:17
 • Geef een reactie