Follow:
Persoonlijk

New Year’s Resolutions

Een nieuw jaar is aangebroken. 2012. Wat gaat de tijd toch snel.

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en geweldig 2012 wensen.

En met ieder nieuw jaar komen ook nieuwe  voornemens! Het afgelopen jaar was een enorm baal-jaar voor mij. Ik heb een enorme tegenslag gehad en voel daar nu, na 3/4 jaar, nog steeds de gevolgen van. Maar ik ben vastbesloten om van dit jaar een geweldig jaar te maken. Ik wil mijn voornemens graag met jullie delen maar niet op de gebruikelijke manier van een rijtje met een opsomming.

Op We Heart It kwam in een aantal geweldige foto’s tegen met wensen voor het nieuwe jaar.

Dit zijn mijn goede voornemens a.k.a. New Year’s Resolutions in willekeurige volgorde:


Wat zijn jullie goede voornemens? Laat het me weten in een reactie!

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply deijsprinses

  Evenveel sporten, slagen voor school, en veel make-up, schoenen en handtassen én kleren kopen 😀

  4 januari 2012 at 20:05
  • Reply Geanne Schutter

   Dat vind ik nog eens goede voornemens. Gewoon jezelf helemaal happy shoppen! Heel veel plezier daarbij;)

   9 januari 2012 at 22:12
 • Reply Deb

  Nog de beste wensen Geanne! Voor mij was het afgelopen jaar ook een enorm baal jaar. 2012 kan alleen maar beter worden 😉 Echte voornemens heb ik niet eigenlijk.. misschien een paar dan; 1) minder cosmetica kopen, eerst eens wat opmaken 2) mijn buikkastje verder opknappen zodat het als stash meubeltje dienst kan doen 3) lol hebben, lachen en hopelijk veel in zon liggen en van onze nieuwe tuin genieten.

  9 januari 2012 at 12:12
  • Reply Geanne Schutter

   Leuke voornemens Deb! Je eerste voornemen herken ik, altijd weer op zoek naar nieuwe dingen en uiteindelijk thuiskomen bij je stash die helemaal vol is…
   Veel succes met het opknappen van je kastje! Krijgen we daar nog eens een foto van?

   9 januari 2012 at 22:13
   • Reply Deb

    Yes! Daar kun je op rekenen, show graag ‘mijn werk’ aan de rest van de wereld 😉

    9 januari 2012 at 22:17
 • Geef een reactie