Follow:
Fashion

Nieuw horloge: LIV

Ken je dat gevoel? Je bent eigenlijk een beetje zat van je horloge maar omdat het nog goed werkt wil je nog geen nieuwe kopen. Ja, zo ben ik! Ik had mijn horloge al jaren en hoewel ik het nog wel leuk vond, wilde ik ook wel eens wat anders. En toen mijn laatst werkende horloge na jaren trouwe dienst de handdoek in de ring gooide had ik eindelijk een goede reden om een nieuwe te kopen.
Kijk je mee?

Dit is ‘m dan; mijn nieuwe horloge. Ik heb het gekocht bij de V&D in Zwolle en het is van het merk LIV. Ik heb er €29,95 voor betaald wat ik een goede prijs vind. Ik wilde namelijk niet bergen geld uitgeven aan een horloge.

Voorheen kocht ik ook wel eens horloges bij Kruidvat maar die gingen bij mij al snel kapot. Of het was zo’n horloge waarbij het zilver uiteindelijk groen wordt en het er alsnog niet netjes uit ziet. Misschien dat die horloges het wel een tijdje vol houden als je ze af en toe bij een bepaalde outfit draagt maar voor iedere-dag-gebruik redden ze het niet qua kwaliteit.


Het heeft een bruin lederen bandje en het heeft zilveren hardware. Ik vond het vooral leuk dat de binnenplaat een beetje gelig is (wat overigens niet goed op de foto te zien is) waardoor het een wat oudere look krijgt. Ik houd van antiek-look horloges!

En dit is ‘m om. Het past precies bij mij. Klein, fijn maar toch duidelijk leesbaar. Ik heb het nu bijna iedere dag om en ben helemaal blij met mijn aankoop.

Waar let jij op als je een nieuw horloge gaat kopen?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie