Follow:
Bloggen, Fashion, Lifestyle

Nieuwe cameraband van Ebay voor mijn nieuwe camera!

camerabandOnlangs kocht ik een nieuwe spiegelreflexcamera, omdat ik mijn instapmodel (Canon 1100D) wel een beetje ontgroeid was. En na het kopen van een nieuwe camera, besloot ik ook gelijk een leuke cameraband te kopen! Die exemplaren die je bij je toestel krijgt, vind ik namelijk best een beetje saai. Ebay had gelukkig genoeg keuze en dus bestelde ik bovenstaande cameraband. Kijk je mee?
 
 
cameraband
Ik wilde vooral een cameraband die een beetje anders is dan de meeste die je ziet. Af en toe zie ik wel eens iemand die de moeite heeft gedaan om een losse cameraband te kopen, maar die zien er vervolgens allemaal weer hetzelfde uit. Ik hoefde niet per se een band met felle kleuren en opzichtige motiefjes. Daarom koos ik voor deze cameraband.
 
 
cameraband
Als groot fan van bruin (faux)leer, wist ik dat ik iets in deze stijl wilde. De stof op deze band heeft een visgraatpatroon, in de kleuren bruin en beige. Ik vind dat een leuke combinatie, een beetje hipster haast! En op één kant zit een kleine gouden camera, wat het een leuk extraatje geeft.
 
 
cameraband
 
 

De cameraband kocht ik bij deze verkoper op Ebay voor €2,91.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie